Press "Enter" to skip to content

Electronic Arts revine pe Steam

Probabil temându-se că nu va juca prea multă lume noul joc Star Wars Jedi Fallen Order, Electronic Arts a decis să îngroape securea războiului cu Valve și să revină pe Steam.

Astfel, noul joc Star Wars ce tratează un lightsaber ca un baston de cauciuc poate fi cumpărat în acest moment de pe Steam. Bine, jocul încă nu este lansat, dar puteți măcar să îi faceți precomandă.

Această revenire nu vine doar cu un singur joc, urmând să își facă apariția pe Steam jocurile FIFA 20, The Sims 4, Unravel 2, Battlefield 5 și Apex Legends. Nu doar asta, dar listele de prieteni de pe Origin vor putea fi importate pe Steam. Tot veți avea nevoie de Origin pentru a juca aceste titluri, dar măcar este un pas într-o direcție.

Nu știu să vă spun ce direcție, din moment ce Origin chiar a fost o influență bună asupra industriei. Știu, sună șocant. Poate că a avut și părțile sale negative, fiind unul din semnalele principale care a dus la separarea marilor companii de Steam. Dar fără Origin cine știe cât ar fi durat până ce Valve ar fi permis returnarea jocurilor pe Steam.

Probabil vă întrebați cum se face că Electronic Arts n-a făcut un astfel de parteneriat cu Epic, din moment ce toată lumea pare să facă asta în ultima vreme. Nu am să vă dau un răspuns concret, dar vorba prin colțurile întunecate ale internetului ar fi că Electronic Arts a primit cotă foarte bună de la Valve.

[Engadget , Ars Technica]

 

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares