Press "Enter" to skip to content

Call of Duty: Modern Warfare disponibil acum în magazinele din România

Call of Duty: Modern Warfare este disponibil acum în magazinele din România pentru PlayStation 4 și Xbox One, prin intermediul partenerilor locali Activion Publishing. Dezvoltat de Infinity Ward, acest titlu nou al seriei Call of Duty împinge jucătorii în mijlocul unui conflict modern unde deciziile la secundă pot afecta balanța puterii în lume. Noul Modern Warfare vine la pachet cu o experiență unificată ce îmbină firul narativ cu progresia pe parcursul unei campanii single-player de excepție, cu moduri multiplayer pline de acțiune, dar și cu un mod cooperativ.

SUMAR

Call of Duty: Modern Warfare include trei componente principale și anume campania single-player, modul multiplayer tradițional și modul co-op denumit Spec Ops. Campania single-player îl are în centrul atenției pe căpitanul Price, un soldat de elită ce trebuie să-și formeze o echipă pentru a rezolva un conflict major care amenință până și cele mai puternice state din lume. Cum evoluează povestea și ce se întamplă cu echipa veți putea afla jucând aceasta campanie și retrăind cele mai importante momente din viețile protagoniștilor.

Modul multiplayer oferă o varietate de experiențe, de la mic cu Gunfight 2v2, până la mare cu Ground War 32v32. Modurile clasice precum TDM sau Domination sunt completate de moduri noi precum Cyber Attack, Ground War sau Realism.

Spec Ops, modul co-op, se bazeaza pe misiuni în patru jucători ce continuă povestea și oferă jocului longevitatea de care are nevoie. Tot în cadrul acest mod avem si Classic Spec Ops, iar pe PlayStation 4 modul exclusiv Survival, o versiune horde pentru cei curajoși care pot face față unor valuri de inamici.

DETALII TEHNICE

Call of Duty: Modern Warfare este dezvoltat pe baza unui motor grafic nou, fiind o experiență imersivă și fotorealistă. Noua tehnologie folosește cele mai noi tehnici vizuale ce permit fotogrammetrie la cel mai înalt nivel, iluminare volumetrică, 4K HDR și multe alte funcții noi precum identificarea radiației termice și reproducerea imaginilor pe timp de noapte, când este folosită aparatura specială din dotare. Jocul suportă inclusiv Dolby ATMOS, în cazul platformelor care au adoptat această tehnologie.
Jocul beneficiază de crossplay și salvarea progresiei. Jucătorii de pe platforme diferite pot juca împreună atât timp cât au același input, controller sau mouse și tastatură. Versiunea pentru console a jocului oferă, bineînteles, suport pentru mouse și tastatură. De asemenea, progresia jucătorului în multiplayer se transmite automat de la o platformă la alta, din momentul în care jucătorul are un cont Activision la care a conectat toate platformele de care dispune.

PLANURI DE VIITOR

Call of Duty: Modern Warfare nu avea season pass, iar tot conținutul ulterior în materie de moduri, hărți și arme este gratuit. În plus, armele ce vor fi introduse ulterior în joc nu vor putea fi cumpărate, ci obținute prin progresie pe parcurs ce joci. Jocul nu va avea lootbox-uri, iar conținutul cosmetic adițional va veni sub forma unui battle pass sezonier.

Pe plan local, Call of Duty: Modern Warfare va fi prezent în cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week, în perioada 9-10 noiembrie la Palatul Parlamentului.

DISPONIBILITATE

Call of Duty: Modern Warfare pentru PlayStation 4 și Xbox One este acum disponibil în magazinele din Romania prin intermediul Altex, eMAG, JRC și Media Galaxy, atât online cât și fizic în magazine.

Articol preluat de pe movienews.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares