Press "Enter" to skip to content

Blizzard pierde mai mulți oameni

BlizzCon va începe peste câteva zile, și se anunță a fi un eveniment foarte interesant. Cât de interesant? Foarte. Și nu doar pentru că foarte probabil va fi ceva scandal pe acolo, dar și pentru că din ce în ce mai puțin din Blizzard va fi acolo.

Compania a dezvăluit recent că și mai mulți din membrii săi de seamă și-au luat tălpășița. Dar nu recent, chi chiar de câteva luni de zile. Mai exact, Dustin Browder, Eric Dodds și Jason Chayes au plecat de la companie. Primul dintre ei probabil îl știți drept căpetenia echipei de la Heroes of the Storm, Starcraft 2, iar în alte vremuri, Red Alert 2. Ceilalți doi au lucrat foarte mult la dezvoltarea lui Hearthstone, fiind la conducerea proiectului.

Și de ce au plecat toți trei? Pentru că lucrau, în secret, la un joc Starcraft nou. Un shooter Starcraft, cu numele de cod Ares, ce ar fi urmat să fie un soi de joc Battlefield, dar cu terrani și prietenii lor. Anularea a avut loc încă de prin primăvară. Rămași fără un proiect, cei trei au decis să își găsească norocul pe alte meleaguri.

Blizzard riscă să își piardă toți veteranii în viitorul apropiat dacă va continua această tendință la ritmul actual.

[PC Gamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares