Press "Enter" to skip to content

Shadows of Kepler primeste un DEMO care merita incercat

Infinite Hole a lansat un demo pentru Shadows of Kepler, un sci-fi horror first-person survival. Jocul promite includerea unor elemente RPG care vor oferi un stil de joc unic in prima persoana. In plus, jocul va include si efecte fluture, ceea ce inseamna ca alegerile facute de jucatori vor fi foarte importante. Cand jucatorul alege o anumita optiune, jocul ii „va pune” pe o anumita directie.

Designerul jocului, Rodrigo Banzato a spus ca:

Am lucrat timp de doi ani de zile in timpul liber pentru a crea acest asta. Un demo de 30 de minute al unui joc sci-fi horror survival. Ideea noastra a fost sa invatam mereu si sa imbunatatim cat mai mult jocul pentru a crea o experienta incredibila pentru gameri. Va incurajez sa incercati demo-ul cu mentiunea ca este inca o versiune incipienta si nu reprezinta jocul in varianta sa finala.

Mai jos am facut o lista ca cele mai importante aspecte ale jocului:

  • O lume superba dar ostila – descopera pericolele planetei Kepler.
  • Lupte periculoase si elemente stealth – personalizeaza-ti arsenalul de arme si lupta contra inamici umani si mutanti cu ajutorul unui sistem de lupte care te va tine mereu incordat.
  • Alegerile tale determina cum vei supravietui calatoriei; deciziile pe care le vei lua, au consecinte in desfasurarea povestii, ceea ce ofera o rejucabilitate masiva.
  • Diferitele locatii iti permit sa vezi cate putin din tot ce are jocul de oferit, folosindu-te de costumul spatial. Incearca sa ajuti oamenii si sa supravietuiesti acestui loc infricosator.

Shadows of Kepler si-a ales ca tinta luna Februarie, anul 2021 pentru lansare, dar pana atunci ii poti descarca demo-ul de aici. De asemenea, dezvoltatorul a creat si o campanie Kickstarter in cazul in care demo-ul te impresioneaza si vrei sa sustii proiectul mai departe. Pare o combinatie fericita intre Dead Space si un omagiu adus seriei Alien vs Predator cu multe elemente gore si a atmosfera claustrofobica.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares