Press "Enter" to skip to content

Asa va arata Red Dead Redemption 2 pe PC la rezolutie 4K/60FPS

Rockstar a lansat acum cateva ore un trailer care prezinta lumea lui Red Dead Redemption 2 in toata splendoarea sa, la rezolutie 4K si 60FPS. Videoclipul prezinta doar scene din natura perfect modelata a jocului, iar personal, am simtit un gol in stomac cand am urmarit ceea ce am tupeul sa-l numesc „minutul de aur” al gaming-ului in 2019.

Red Dead Redemption 2 a fost de departe jocul meu favorit intr-un 2018 care a marcat si lansarea lui God of War, alaturi de alte titluri mari, dar niciunul dintre acestea nu s-a ridicat la nivelul impus de Rockstar prin realismul si povestea „simulatorului” de viata western. Nu l-am terminat decat tarziu, mai exact, acum vreo doua luni, dar pe parcurs am petrecut mult timp plimbandu-ma de nebun, vanand animale rare si m-am bucurat de o lume modelata cum n-am mai vazut de mult.

Versiunea de PC a jocului este dupa colt, ca sa spun asa, iar data de 5 Noiembrie va marca momentul in care multe configuratii vor fi solicitate si supuse la chinuri grele, pentru a obtine fidelitatea vizuala optima. Acum, mai in gluma mai in serios, cerintele de sistem nu sunt cele mai solicitante pe care le-am vazut, mai ales daca le compar cu cele ale altor titluri aparute recent, astfel o configuratie de genul Ryzen 5 2600, RX 580 8GB si 16GB RAM este destul de puternica din punctul meu de vedere, pentru a rula RDR 2 la High/Very High. Spun asta, dupa ce in trecut, mai exact odata cu lansarea lui GTA V pe PC, cerintele minime listate constau intr-un Intel Core 2 Quad Q6600 si o placa video NVIDIA 9800GT pentru a rula, dar am reusit sa ma joc linistit la vremea aceea pe o configuratie cu Intel Core 2 Duo E7400, 8GB RAM si o placa grafica NVIDIA GTS450, adica un PC care la standardele anului 2015 nu era mare lucru. Ce mai vremuri 🙂

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares