Press "Enter" to skip to content

Risti un ban de 2 ani in Gears 5 daca parasesti meciuri multiplayer

Jucatorii care parasesc meciurile de Gears 5 inainte ca acestea sa se termine vor avea de infruntat o noua pedeapsa: un ban care poate ajunge pana la doi ani.

Un tweet oficial din partea contului The Coalition (dezvoltatorul jocului) a anuntat ca jucatorii care ies din joc inainte de incheierea acestuia vor incepe sa primeasca sanctiuni. Orice jucatori care a primit o suspendare inainte de acest anunt va fi iertat, dar daca mai parasesc si alte meciuri, pedeapsa acestora va fi reinstaurata si marita ca durata.

Directorul de comunicatii de la Microsoft, Dana Sissons a anuntat ca penalizarile pentru cei care parasesc meciurile de Gears 5 prea devreme vor fi semnalate, dupa ce unii gameri s-au plans ca ar fi fost penalizati degeaba, dar Sissons a confirmat si faptul ca acesti jucatori au parasit majoritatea meciurilor pe care le-au inceput.

Nu este ceva iesit din comun ca farmecul unui meci multiplayer din orice joc sa fie stricat de unul sau mai multi jucatori care dezerteaza, dar penalizarea acestora este o miscare in directia buna pentru a crea un mediu corect si placut pentru toti cei implicati.

Polygon

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares