Press "Enter" to skip to content

Surviving Mars este gratuit acum pe Epic Games Store

Nu vreau să vă alarmez, dar e o rachetă care pleacă spre Marte cu numele vostru pe ea. Epic Games Store continuă promoția sa de a livra jocuri gratuite (ce în mod normal nu ar fi gratuite) cu Surviving Mars.

Jocul vă oferă ocazia să colonizați un colțișor micuț din planeta roșie, printre ploile de meteoriți, furtunile de nisip și ocazionala invazie a unor entități sferice necunoscute ce încep să înghețe totul. Deși, predominant vă veți petrece timpul încercând să construiți electronice și piese de schimb pentru a putea întreține clădirile pe care le-ați creat și domurile unde omenirea va trăi bine mersi, atât timp cât nu apare o crăpătură… sau nu rămâneți fără apă… sau explodează vreo dronă. Se pot întâmpla multe dacă jucați în condiții de mediu foarte, foarte dificile.

La fel ca fiecare altă promoție de pe EGS, jocul rămâne permanent al vostru și vine la pachet cu DLC-ul Space Race, ce adaugă rivali, care vor coloniza și ei Marte, Spor la a vă da seama ce e cu toate visele alea ciudate ce apar din senin la un moment și vă adorm o mare parte din populație, inclusiv în domuri ce erau în curs de a fi demolate, și nu puteți să le demolați, deși nu mai au aer sau curent electric, pentru că un afurisit s-a pus să doarmă în ruinele unui parc dezafectat.

Mai țineți minte când jocurile de genul ăsta vă lăsau să înecați oameni în lacuri? Eh… pe Marte nu sunt lacuri, decât dacă vei cumpăra acel DLC, dar chiar și așa, opțiunea tot nu există. În schimb, acel DLC adaugă ornioringi.

[Epic Games Store]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares