Press "Enter" to skip to content

Senna va fi noul campion din League of Legends

In curand vom primi un nou set de campioni pentru League of Legends, iar dupa cateva leak-uri si teasere, Riot a postat un video ceva mai substantial care poate fi interpretat pentru a ne oferi o privire rapida la urmatorul personaj care va fi Senna. Teaserul vine cu o saptamana invainte de campania anuntata si este menit sa dezvalui urmatorii trei campioni pentru League.

In universul League of Legends, Senna era sotia lui Lucian inainte ca Thresh sa-i captureze sufletul si sa-l inchida in lanterna sa. Noul trailer numit Dark Passage, il vede pe Lucian cautandu-l pe Thresh prin Shadow Isles, alaturi de o secventa scurta care ne arata momentul in care spiritul lui Senna a fost capturat.

Acest video vine in urma unor numeroase indicii si leak-uri referitoare la debutul lui Senna in LoL. Lucian a primit si el o mica poveste de fundal, iar acest lucru se intampla de obicei, inainte de debutul unui nou campion. Pagina de Facebook a League of Legends a distribuit, dupa care a sters, o mema despre Lucian si Senna, dupa care numele Senna a aparut intr-un update.

Noul roadmap este programat pentru data de 16 Octombrie, deci vom afla si mai multe detalii in viitorul apropiat. Postarea ar trebui sa ne ofere si mai multe detalii despre rework-ul lui Volibear si al lui Fiddlesticks.

PCGamesN

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares