Press "Enter" to skip to content

NVIDIA pregateste o surpriza de proportii pentru gameri

NVIDIA a inregistrat un real succes odata cu lansarea placilor grafice din seria RTX, iar compania din Santa Clara, California face eforturi mari pentru a introduce ray-tracing-ul in casele cat mai multor oameni si au dovedit ca tehnologia ray tracing poate insufla un nou val de viata in orice titlu vechi, precum adaptarea lui Quake 2 RTX. Asa ca cineva din cadrul companiei s-a gandit la remasterizarea unor titluri clasice pentru PC. Un nou post liber listat pe un site de angajari din SUA confirma ce pune NVIDIA la cale:

NVIDIA da startul unui program de remasterizare a jocurilor. Selectam pe alese cateva dintre cele mai bune jocuri din ultimele decenii si le aduce inapoi la viata cu ajutorul ray tracing, oferindu-le o grafica de invidiat, in acelasi timp pastrand gameplay-ul care le-a adus succesul. Echipa NVIDIA Lightspeed Studios va incepe aceasta provocare cu un titlu pe care il stiti si il iubiti, dar nu putem vorbi despre el aici! Construim o echipa de dezvoltatori talentati care sunt gata sa se apuce repede de treaba.

Din descrierea postului se vede clar ca Lightspeed Studios de la NVIDIA dedica eforturi considerabila in scopul de a injecta tehnologia RTX in unele dintre cele mai iubite jocuri retro. Intrebarea care ramane de pus acum, este ce jocuri se vor bucura de acest tratament? NVIDIA nu face public nimic momentan, dar daca ne uitam la portofoliul celor de la Lightspeed Studios ne usureaza misiunea de a ghici mai usoara. Aceeasi echipa a lucrat la remasterizarea DOOM 3, Half-Life 2 si Portal pentru platforma bazata pe Android, NVIDIA Shield, astfel nu va fi greu sa ne gandim ce fel de jocuri vor fi incluse in colectia RTX Remasters.

Nu stiu cati dintre voi nu s-ar bucura sa revina in Half-Life 2, dar cu grafica anului 2019, efecte vizuale de exceptie si lumini realiste, dar cu acelasi gameplay nemuritor. In acest fel, tinerii care nu au apucat sa se bucure de zilele de glorie ale acestor titluri, pot trai pe pielea lor senzatia creata de un shooter clasic.

Forbes

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares