Press "Enter" to skip to content

Fortnite a fost inghitit de o gaura neagra

Fortnite este unul dintre cele mai mari jocuri din lume in acest moment, doar ca acesta nu este jucabil de ieri dupa-amiaza. In asteptarea noului sezon ce urmeaza sa inceapa, Fortnite pare sa se indrepte intr-un cu totul alt mediu, deoarece lumea pe care toti o stiau s-a incheiat intr-un mod greu de imaginat, astfel majoritatea gamerilor sunt de parere ca jocul va avea in sfarsit parte de o harta noua.

Cum s-a ajuns insa aici? Ei bine, a fost un eveniment nemaivazut in gaming, iar totul a inceput cand meteoritul, care a stat deasupra hartii inca de la inceputul sezonului 10, a inceput sa se miste, distrugand intreaga harta in jurul orei 21:00, ora Romaniei. Inca de atunci, jucatorii nu s-au mai putut juca, iar tot ce au facut a fost sa se holbeze la o gaura neagra care a inghitit absolut tot ce era lumea jocului. Au fost cateva semne de activitate, insa nimeni nu stie sigur ce se va intampla. Cat asteptati insa puteti introduce codul Konami (cunoscatorii stiu) si te poti juca un arcade in stilul Space-Invaders.

Cei care nu erau logati in timpul evenimentului, nu numai ca si-au dat seama ca este imposibil sa mai intre; lobby-ul si meniurile jocului au fost si ele inghitite de gaura neagra. La un punct anume, contul de Twitter al Fortnite si-a sters toate postarile, iar pagina Trello dedicata Epic a picat. Intre timp, PlayStation a lansat un comunicat de presa in care a confirmat ca toti V-Bucks si banii investiti in joc nu au fost pierduti in neant.

Se pare ca nu este nimic mai mult decat un downtime extins, dar inca legat de lumea intr-o continua schimbare din Fortnite. Evenimentul in-game este urmarit in acest moment de milioane de oameni pe platforme precum Twitch, YouTube si Twitter, iar zvonurile referitoare la o noua harta incep sa para mult mai credibile, chiar daca nimeni nu are vreo informatie sigura. Inainte de acest eveniment, un nou storyline a fost lansat. In acesta se vorbeste despre sapte calatori care au stricat linia temporala; aceste informatii au fost incluse in misiuni in-game care au inclus gasirea de audiolog-uri pentru a afla mai multe detalii.

In acest moment, tot ce a ramas din Fortnite, este o gaura neagra, iar tot ce stiam despre joc pare sa fi fost inghitit de aceasta. Site-ul nu mai merge, conturile de socializare sunt goale, jocul este stricat si pare ca pur si simplu a disparut de pe fata pamantului. Acum ramane de vazut doar ce se va intampla in zilele ce urmeaza.

The Verge

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares