Press "Enter" to skip to content

Blizzard rupe tăcerea

Scandalul în care Blizzard s-a scufundat săptămâna aceasta a generat în sfârșit o declarație oficială din partea companiei. Una ce vine direct de la Blizzard, nu de la partenerul său de afaceri NetEase, ce și-a exprimat deja mânia referitoare la declarația lui Chung „blitzchung” Ng Wai.

J. Allen Brack, președinte al Blizzard Entertainment a emis un anunț privitor la poziția oficială a companiei. Acesta a declarat că ceea ce a spus Blitzchung, conținutul mesajului, nu a fost motivul pentru care a fost instituită mustrarea inițială, ci faptul că a spus ceva controversat în primul rând, după cum a motivat inițial compania această decizie. Dacă ar fi exprimat opinia opusă, rezultatul ar fi fost același.

El a ținut să sublinieze că „relația noastră cu China n-a avut o influență asupra deciziei noastre”.

Cu toate acestea, consideră că Blizzard a acționat prea rapid și fără să ia în considerare competiția efectivă, în care Blitzchung a jucat în conformitate cu regulamentul companiei. Ca urmare, i sunt restituite câștigurile. Dar pentru că acest gen de comportament tot trebuie descurajat, va fi suspendat pentru 6 luni din evenimentele competitive oficiale. Cei doi prezentatori au parte de aceeași pedeapsă, scopul lor fiind cel de a ține evenimentul concentrat pe joc și eșuând prin a nu-l împiedica pe Blitzchung să facă scurta sa declarație.

Declarația s-a încheiat spunând că Blizzard mereu ascultă și găsește moduri de a se îmbunătăți.

Va fi un BlizzCon 2019 foarte interesant.

[Blizzard]

 

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares