Press "Enter" to skip to content

Ubisoft te invata programare gratis cu ajutorul unui nou joc

Ubisoft a lansat un nou joc din universul Rabbids care te invata bazele programarii gratuit. Acesta este disponibil doar pentru Windows prin intermediul Uplay si te invata cateva elemente de baza prin intermediul a 32 de misiuni. Este in esenta, o serie de puzzle-uri: Rabbids ti-au invadat naveta spatiala, asa ca trebuie sa introduci comenzi de programare in sistemul de operare a acesteia pentru a trimite aceste creaturi dragute dar rele, inapoi pe orbita.

Rabbids Coding te mai invata si cat de importanta este programarea concisa, incurajand jucatorii sa isi tina secventele de cod simple si eficiente. Chiar daca jocul are ca target copii cu varsta de sapte ani sau mai mari, Ubisoft Montreal sustine ca acesta se poate dovedi o unealta utila si pentru adultii care vor sa isi inceapa studiile in programare, sau doar vor sa vada despre ce este vorba.

Credem ca jocurile video pot avea un rol important in procesul de invatare a noi abilitati tehnice si vrem sa impartasim Rabbids Coding drept o unealta de invatare pentru toate varstele – Olivier Palmieri, Game Director

Ubisoft este unul dintre marii creatori de jocuri care se avanta in aceste experiente „edutainment”: jocuri care te ajuta sa dobandesti noi abilitati intr-un mod amuzant si accesibil. Unul dintre cele mai mari proiecte de acest gen este Assassin’s Creed Discovery Tours care ii poarta pe jucatori in lectii de istorie prin orase antice si le prezinta istoria, intr-un mod foarte placut si relaxant. De asemenea, Ubisoft s-a alaturat Universitatii Concordia pentru a crea un curs online numit „Game Creator’s Odyssey”. Acesta are ca scop sa ii invete pe cei care iau parte la curs cum se dezvolta un joc video si de ce cunostinte au nevoie. Cum face asta? Ei bine, prin intermediul unui joc plasat in Japonia feudala.

IGN

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares