Press "Enter" to skip to content

Dezvoltatorii explica microtranzactiile din Call of Duty Modern Warfare

Aparent, Call of Duty Modern Warfare va avea un sistem corect prin care jucatorii pot obtine continut pentru multiplayer. Inca de cand a fost disponibil in versiunea Beta, comunitatea jocului a fost ingrijorata despre modul in care Activision va monetiza modul multiplayer, odata jocul lansat. Jucatorii au fost destul de frustrati cu tratamentul primit de Black Ops 4 dupa lansare, joc care oferea armele in loot box-uri, fara o cale directa de a le obtine. Chir daca multi gameri si-au dorit un raspuns concret despre sistemul care va fi implementat in Modern Warfare, dezvoltatorul Infinity Ward a pastrat tacerea.

Cand au inceput insa controversele, directorul de creatie al studioului, Joe Emslie, a postat o scrisoare deschisa in care sustinea cu putere ca feedback-ul oamenilor este ascultat si condmna abuzurile indreptate spre echipa de dezvoltare de catre unele persoane. Jucatorii isi doreau insa raspunsuri clare, pe care Emslie nu le avea in acel moment. Fast-forward cateva zile, iar directorul de creatie deja veteran in industrie a revenit cu un mesaj care ar trebui sa linisteasca comunitatea.

Tot ce pot spune este ca ne concentram pe crearea unui nou sistem (de microtranzactii) pentru Modern Warfare; unul cu o cale directa pentru jucatori de a obtine continutul.

Chiar daca declaratia lui Emslie duce lipsa de detalii specifice, este bine sa aflam ca nu vom fi nevoiti sa ne bazam pe RNG pentru a primi armele mult-dorite. Desigur, va trebui sa asteptam lansarea lui Modern Warfare si odata cu el, vom putea intelege pe pielea noastra ce inseamna microtranzactiile in acest titlu.

Call of Duty Modern Warfare se lanseaza pe data de 25 Octombrie pe PC, PlayStation 4 si Xbox One.

VG247

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares