Press "Enter" to skip to content

Bungie va lansa ceva ce nu e Destiny… cândva

În vremuri de mult uitate, înainte ca întunericul să se așterne peste Bungie, studioul lucra la jocuri felurite și diverse. Adică, aveau un joc de acțiune cu stilizare anime ce tot are lupte corp la corp excepționale. Aveau un RTS medieval-fantasy cu simulare fizică. Aveau și ocazionalul FPS.

Dar apoi, două namile monstruoase au năvălit peste Bungie și le-au băgat pe gât o cisternă de bani, iar în foamea sa, Bungie s-a înfruptat până ce era să explodeze. Dacă a reușit să supraviețuiască prima dată, a doua oară s-a terminat cu o veritabilă destrămare a studioului. Iar acum, când Destiny 2 se pregătește pentru separarea sa de Battle.net și lansarea sa pe Steam, studioul anunță că va face și alte jocuri!

Da, după 20 de ani, Bungie se pregătește pentru dezvoltarea a ceva ce nu este nici Halo, nici Destiny. Și mai important, va face asta simultan cu proiectul său existent. Conform CEO-lui companiei, Pete Parsons, există un plan pentru a dezvolta francize noi (nu a specificat dacă va fi tot un FPS pe acolo pe undeva sau nu), într-un efort de a transforma studioul într-o entitate nouă. Vrea ca Bungie să fie una dintre cele mai bune companii de divertisment din industrie, cu o ramură proprie de publishing bine dezvoltată.

Bungie nu se bazează doar pe succesul lui Destiny 2 pentru a-și îndeplini acest vis, ci și pe foarte mulți bani primiți de la NetEase.

[Gamespot]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares