Press "Enter" to skip to content

Obsidian lucrează la un RPG nou

Obsidian va lansa în viitorul foarte apropiat Outer Worlds, un joc gândit în parte de creatorii seriei Fallout, dar ce va face studioul după el? Dacă ne luăm după ce listări de angajare a făcut compania pe LinkedIn, pare a fi unul destul de interesant.

Dar probabil vă întrebați înainte de toate „Stai, cine folosește LinkedIn pentru angajări?”. Răspunsul este simplu, o companie care este în totalitate deținută de către Microsoft, ce deține LinkedIn. Trecând peste asta, studioul lucrează la un RPG pentru consolele din generația următoare, ce sună de parcă va fi construit folosind motorul Unreal 4. Acesta va avea o componentă de lupte corp la corp, cu arme, în first person, dar și cu animații third person. Va avea o lume cu cicluri zi-noapte, va avea dialoguri cu multe ramuri, va avea conversații și secvențe cinematice, și pare de parcă va avea și un soi de multiplayer.

Partea de lupte corp la corp mă face să mă gândesc la posibilitatea că va fi un joc într-o așezare de tip fantasy, unde săbiile și topoarele ar fi la ordinea zilei. Asta s-ar mula oarecum cu planurile celor de la Microsoft de a dori să aibă un număr mai mare de francize pentru platformele proprii. Iar ceva similar cu Elder Scrolls, exclusiv pentru Xbox (și poate Windows) cu siguranță nu ar strica.

Și când își va face apariția acest joc? Nu este clar. Poate peste 2-3 ani, poate peste 4 ani. Ar fi prima producție a studioului Obsidian sub tutela celor de la Microsoft, așa că nu știu să vă spun exact cum va decurge dezvoltarea sa. Ar trebui să aibă la dispoziție mai multe resurse, fără restricții de buget ca în anii trecuți, stabilitate financiară, precum și potențială interferență de la compania care a ținut Crackdown 3 în producție pentru mai bine de 5 ani de zile, doar ca rezultatul final să fie o dezamăgire profundă.

[PC Gamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares