Press "Enter" to skip to content

Freespace 2 este gratuit În acest moment

Fanii simulatoarelor spațiale au amintiri foarte călduroase cu Freespace 2. Iar cei care n-au avut ocazia să îl joace până acum, și nu prea vor să dea bani pre el, îl pot obține gratuit în acest moment.

GOG are o promoție prin care puteți dobândi un exemplar gratuit, ce va fi al vostru pe veci, al lui Freespace 2. Trebuie doar să intrați pe pagina dedicată jocului, apăsați pe butonul respectiv și veți avea jocul în biblioteca voastră de pe GOG, fără DRM sau alte impedimente. Promoția este valabilă până mâine seară, așa că ar fi bine să vă grăbiți.

În cazul în care nu vă place ceva la Freespace 2, poate navele, poate universul, atunci nu vă temeți, pentru că în cei 20 de ani care au trecut de când a fost făcut, jocul a primit sute de mod-uri. Unele dintre ele în transformă în Star Wars, altele în Star Trek, altele în Battlestar Galactica. Simplu spus, dacă a fost cumva un fim/serial/ceva SF cu nave spațiale care să aibă suficienți fani, sunt șanse bune că unul dintre ei a făcut un mod cu acel conținut pentru Freespace 2.

Spor la jucat.

[GOG]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares