Press "Enter" to skip to content

Black Ops 4 primeste un nou update care introduce tancuri

Call of Duty Black Ops 4 este pe cale sa primeasca un update mare numit Dark Divide, care introduce un nou mod de joc in componenta de Battle Royale a acestui titlu care se va axa pe lupta in vehicule blindate, printre care si tancuri. Noul mod de joc se cheama Metal Heroes si va fi o aditie pe o perioada limitata, in care vei putea controla volanul sau ghidonul a mai multe vehicule cu scopul de a-ti elimina adversarii.

Acest anunt vine dupa ce Activision a postat pe blog-ul companiei un anunt despre noul DLC ce urmeaza sa apara. Heavy Metal Heroes este „rupt din benzile desenate” si vei avea ocazia sa sari de colo colo pe rampe in tancuri, motociclete, ATV-uri si ARAV-uri. Conform postarii, tancul ofera sansa ca doi jucatori sa sara la bord cu rolurile de sofer, respectiv pasager cu acces la arme si se pare ca va trebui sa fii atent cand apare, intrucat un flare gun poate chema un avion care sa livreze noile vehicule de asalt la o anumita locatie.

Pe langa tancuri si alte vehicule, noul mod de joc va introduce sariturile cu thurst, alaturi de un nou loadout de start care include o arma si armura pentru a reimprospata atmosfera din Black Ops 4.

De asemenea, odata cu acest update modul Blackout va primi o noua harta post-apocaliptica, alaturi de doua arme noi pe care le poti obtine din lumea Zombie: Savage Impaler si Winter’s Fury. Activision spune ca update-ul apare initial pe PlayStation 4, urmand ca celelalte platforme sa il primeasca la scurt timp dupa. Daca vrei sa alfi mai multe despre aceasta noua actualizare, poti accesa blogul Activision pentru mai multe informatii.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares