Press "Enter" to skip to content

Maelstrom este gratuit, permanent

Cu un an și ceva în urmă a fost lansat pe Steam un joc în Early Access numit Maelstrom. Era un battle royale, dar spre deosebire de majoritatea celorlalte de pe piață, era cu nave maritime, monștri, și un număr prea mic de jucători pentru un meci.

Așa că acum, studioul Gunpowder Games anunță că Maelstrom a devenit complet gratuit. Încă se mai află în Early Access pe Steam, dar poate fi accesat, descărcat, instalat, butonat, jucat, și toate cele, gratuit. Există, desigur, câteva lucruri care încă mai pot fi cumpărate, dar dezvoltatorul promite că nu veți putea cumpăra avantaje de gameplay. Doar cosmetice, boostere și tot așa. Oricine cumpăraseră deja jocul va primi o grămadă de bonusuri pentru a face schimbarea să nu pară la fel de dureroasă la portofel.

Maelstrom vă permite să luați o navă, un echipaj, și să vă plimbați pe mări, nimicind sau fiind nimicit de monștri, în timp ce vânați sau sunteți vânat de alți jucători. Nu este tocmai un simulator nautic, navele având diverse ustensile neortodoxe și un arsenal oarecum diverse.

[PC Gamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares