Press "Enter" to skip to content

BioWare renunta la continutul post-launch pentru a se concentra pe problemele mai grave ale lui Anthem

Dupa ce a tot amanat lansarea update-ului Cataclysm pentru Anthem luna trecuta, BioWare spune ca va reunta la planurile post-lansare initiale, iar in schimb vor oferi „update-uri seasonal” in locul asa numitelor „acte” pentru a avea mai mult timp in care sa se concentreze pe problemele raportate de jucatori.

Cand a dezvaluit initial planurile pentru Anthem in Februarie, BioWare a vorbit despre trei acte diferite care urmau sa fie lansate dupa ce jocul ajungea pe rafturi. Fiecare urma sa aiba mai multe actualizari, marind universul jocului si activitatile la care gamerii pot lua parte. Totul avea sa culmineze intr-un eveniment Cataclysm pe o perioada limitata, care urma sa schimbe total experienta de joc.

Act One a fost programat oficial pentru luna Martie, dar multe dintre caracteristicile sale au fost amanate intrucat BioWare s-a straduit sa remedieze numeroasele probleme tehnice care au lovit jocul dupa lansare. A durat sase luni pentru lansarea evenimentului Cataclysm, dupa care n-am mai auzit nici o vorba despre urmatoarele doua acte, iar acum stim de ce.

Conform unei postari pe blog-ul BioWare, dezvoltatorul va abandona lansarea acestor acte in favoarea a ceea ce numesc „seasonal updates”. Aceste evenimente vor aduce noi provocari si urmariri similare cu ceea ce ati vazut si pana acum si sunt construite in jurul unor teme amuzante pe care dezvoltatorul vrea sa le introduca in joc.

Eurogamer

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares