Press "Enter" to skip to content

Jucatorii de Gears 5 vor primi gratuit skin-ul lui Batista

Wrestler-ul devenit actor, Dave Bautista este acum disponibil drept caracter jucabil in multiplayer-ul lui Gears 5. Skin-ul „Batista” este gratuit pentru toata lumea. Pentru a-l debloca, pur si simplu trebuie sa intrati in meniul de customizare a personajului si sa selectati skin-ul. Acesta este disponibil insa, doar pentru Marcus Fenix.

Dave are peste 700 de linii de dialog in multiplayer-ul lui Gears 5, iar unele dintre ele sunt inspirate din personajul „The Animal” pe care l-a portretizat (daca traiesti inca intr-o lume magica, wrestling-ul e fake) in meciurile WWE.

„Aditia lui Batista in Gears 5 a venit de la o idee fantezista de genul Batista drept Marcus. Am inceput prin a-l pune pe Batista in armura lui Marcus si am inceput cu scriptul acestuia. Dupa care am adaugat niste elemente din personajul The Animal in liniile sale de dialog, in timp ce pe partea de look i-am adaugat ochelarii Hollywood semnatura”, a declarat Rod Fergusson, seful The Coalition intr-un comunicat. „Batista a fost super in acest rol si abia astept ca atat fanii acestuia cat si fanii Gears sa starpeasca niste Swarm in pielea lui The Animal.

Dave Bautista este cunoscut pentru roluri in francize precum Guardians of the Galaxy, The Avengers si nu numai, iar aditia acestuia in Gears 5 nu este deloc una nefericita, intrucat a aratat in rolurile jucate ca poate lua forma unei matahale musculoase cu ceva expresivitate.

GameSpot

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares