Press "Enter" to skip to content

Am dat o raită pe internet ca să găsesc cele mai bune reduceri la jocuri

Poți pune mâna chiar acum pe mai multe jocuri interesante, grație reducerilor și ofertelor pe care mai multe platforme le au. De la Steam, la Epic Games Store și până la Humble Bundle, avem câte ceva pentru oricine. Am analizat pe îndelete mai multe astfel de site-uri și magazine și vreau să-ți prezint cele mai atractive reduceri pe care le-am găsit.

Steam Spring Sale este momentul perfect să-ți cumperi jocul pe care ți-l doreai de mult

Și vreau să încep cu platforma preferată a tuturor atunci când vine vorba despre jocuri digitale pe PC, și anume Steam. Până mâine, poți găsi foarte multe oferte pe site, iar unul dintre jocurile reduse care mi-a sărit în ochi este F1 22. Este primul joc cu Formula 1 sub tutela EA Sports iar titlul reprezintă o adiție obligatorie în catalogul oricărui pasionat de acest sport.

Sigur, recenziile nu sunt grozave, în mare parte din cauza componentei multiplayer defectuoase, dar experiența single player este în continuare bună. Codemasters au rafinat feeling-ul mașinilor în toți anii în care au lucrat la această franciză, iar asta se vede. Monoposturile se simt foarte bine, în special cu un volan cu force feedback, dar jocul este gândit să meargă ok și cu un controller. Găsești F1 22 la doar 9,59 euro pe Steam, după o reducere consistentă de 84 de procente.

În continuare, păstrăm registrul jocurilor sportive cu FIFA 23, pe care poți pune mâna la jumătate de preț, mai exact 34,99 euro. Nu știu ce aș putea să zic despre acest joc care nu a fost spus deja de Marinake în recenzia sa, așa că dacă vrei să afli mai multe, aruncă un ochi acolo. O altă franciză favorită a românilor este Need for Speed. Iar dacă nevoia pentru viteză te încearcă, poți să-ți cumperi NFS Unbound tot la 34,99 euro.

Următorul joc este ceva mai vechi, dar tot rămâne foarte bun. Left 4 Dead 2 poate fi cumpărat cu sub 1 euro, iar la banii ăștia nu pot să-l recomand suficient. Fie că te joci cu prietenii sau singur, Left 4 Dead 2 reprezintă unul dintre jocurile alea etalon, pe care alți dezvoltatori au încercat ani la rând să le egaleze.

Nu avem timp să vorbim despre toate jocurile reduse care merită atenția ta, iar dacă vrei să vezi mai multe, tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina principală a Steam.

Nu trebuie să ratezi nici ce oferă Epic Games Store și Humble Bundle

Ca un jurnalist bun, normal că mi-am clătit ochii și prin oferta altor magazine digitale și nu am fost dezamăgit. Pe lângă jocul gratuit oferit săptămânal de Epic Games (care este Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War) am dat peste Anno 1800, un joc de strategie care se bucură de un scor de 81/100 pe Metacritic și de o reducere de 75%. Mai precis, Anno 1800 costă doar 73 de lei, o sumă destul de mică pentru nivelul de calitate al conținutului care se găsește în joc.

Ultima oprire pusă pe GPS-ul reducerilor la jocuri am făcut-o pe site-ul Humble Bundle, unde am găsit o ofertă super interesantă. Pentru doar 14,12 euro poți pune mâna pe Control Ultimate Edition, Syberia: The World Before și pe Hellblade: Senua’s Sacrifice, câteva jocuri cu recenzii foarte bune. Și ajuți și o cauză bună pe deasupra.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares