Press "Enter" to skip to content

Heading for the Future – Evenimentul de carieră creat pentru TINEri

Dacă ai între 18 și 30 de ani, AIESEC în București te așteaptă la evenimentul de carieră cu cele mai actuale trenduri de pe piața muncii. Împreună cu speakerii noștri, am pregătit workshop-uri cu subiecte din diferite domenii, astfel încât să descoperi cariera potrivită ție.

Despre ce vom vorbi la AIESEC?

Subiectele abordate vor fi pe teme de actualitate pe piața muncii, precum: design-ul de comportament și digital marketing-ul, dar și despre cariere consacrate, precum parcursul carierei în HR sau în IT. În timpul evenimentului vom avea și workshop-uri care se vor focusa pe soft skill-uri necesare oricărui tânăr la început de drum, despre cum să facem alegerile potrivite, despre autosabotaj, dar și despre abilitățile pe care ar trebui să le învățăm pentru o carieră de antreprenor. 

Cu cine te vei întâlni la evenimentul AIESEC?

Speakerii care au decis să se alăture evenimentului nostru sunt experți în domeniile lor și dornici să-și împărtășească cunoștințele cu tinerii aflați la început de drum. Iată despre cine este vorba:

Dragoș are peste 14 ani de experiență în digital marketing. În 2016 a fondat agenția Mavericks, specializată în performance media și web analytics. În acest moment au un portofoliu de +100 de clienți din domenii de activitate diferită de la ecommerce la B2B, lead generation campaigns sau start-ups. Mavericks gestionează campaniile de promovare unor clienți precum Cărturești, Mobexpert, L’Oreal, Ceresit sau Farmacia Tei.

Emil este absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare UPB, asistent universitar în cadrul facultății și fondatorul Academiei Devmind, cu o experiență de 8 ani în formarea studenților, la principalele materii de programare. Pasionat de dezvoltarea software, Emil a acumulat o experiență bogată în industria IT, atât la nivel național cât și internațional, lucrând în companii precum: Bitdefender, Microsoft, Bloomberg.

Sandra este Consultant în management, trainer și coach cu experiență în resurse umane, managementul schimbării și management de proiect. Ea are +10 ani de experiență în proiecte de consultanță în servicii financiare, retail, petrol și gaze, utilități, producție și servicii profesionale.

Banner eveniment AIESEC

Cristian este recruiter, people development specialist și care și-a dedicat ultimii 8 ani dezvoltării tineretului din România, prin pozițiile pe care le-a avut. Acesta este pasionat de HR, având diferite poziții în BoostIT Hub, Humangest România și The Conqueror Challenges. Dorința de a dezvolta în tineri leadership-ul și pasiunea pentru HR și-a regăsit-o cu 9 ani în urmă, când a fost Președinte AIESEC în Pitești.

Mădălina a început să lucreze în domeniul resurselor umane  în 1994, a rămas în același domeniu și aceeași companie timp de aproape 16 ani. În 2009 a lansat Portalhr.ro, iar cu un an mai târziu a început să ofere servicii drept Career Advisor. Mădălina este coach de 6 ani și predă în cadrul Bucharest School of Management.

AIESEC în București te așteaptă le eveniment între 15-28 aprilie și 13-27 mai, să faci primii pași spre cariera dorită! Află detaliile despre eveniment, precum și link-ul de înscriere aici!

 

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares