Press "Enter" to skip to content

GRATIS: Frostpunk!

Iuhu, Frostpunk! Epic Games nu se uită la bani în încercarea de a ajunge cât mai repede din urmă platforma Steam, iar din dorința de a aduce cât mai mulți utilizatori și potențiali cumpărători de jocuri pe platforma lor, gamerul sărac care visează să joace nu doar jocuri bune, relativ noi, ci și originale, este cel mai câștigat.

Eu, de exemplu, nu am achiziționat niciun joc din lista titlurilor ce le dețin în Epic Games Store (și s-au adunat deja în jur de 60), printre ele numărându-se titluri cu nume sonore precum Civilization V, Rage 2, Batman: Arkham Knight, Watch Dogs 2, Shadow Tactics, Darksiders 1 & 2, Borderlands 3, Star Wars: Battlefront 2 și Grand Theft Auto V. Pe toate le-am primit în mod gratuit, ca urmare a necontenitei sforțări a celor de la Epic Games de a rivaliza cu Steam, prin cea mai la îndemână metodă – aruncând cu bani dintr-un sac ce pare că n-are fund. Nu m-a convins, dar cine sunt eu ca să refuz asemenea cadouri?

Frostpunk este realizat de 11bit Studios, mințile din spatele intensului survival sim This War of Mine (review aici), și este un joc de strategie în care supraviețirea societății umane stă în decizii care pot veni cu un cost mare. Într-o lume complet înghețată, căldura înseamnă viață, iar pentru a face față frigului extrem, locuitorii sunt nevoiți să dezvolte tehnologii bazate pe abur „la foc continuu”.

În Frospunk, misiunea ta, dacă o accepți (e moca, man!), este aceea de a construi ultimul oraș de pe Pământ și să-i asiguri toate cele necesare traiului comunității pe care o păstorești. Până unde poți merge și cu ce costuri? Ei bine, dacă nu ai pus încă mâna pe el, dă o fugă aici și află. Merită!

P.S. oferta este valabilă până pe 10.06.2021.

Articol preluat de pe nivelul2.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares