Press "Enter" to skip to content

GRATIS: Metro Last Light Redux și For the King

Început de an în forță pentru Epic Games Store în materie de gratuități! După Star Wars Battlefront II și Little Nightmares, seria jocurilor de neratat continuă cu Metro Last Light Redux și obișnuitul bonus, care vine de această dată sub forma lui For the King.

Ca o curiozitate, Metro 2033 Redux, versiunea îmbunătățită a primului joc din seria Metro, a fost oferit la un moment dat tot gratuit, și tot via Epic Games Store. Așadar, cei care au apucat să pună mâna pe el în acest mod, au acum ocazia să-și îmbogățească colecția, cu mențiunea că aceasta nu ar fi completă fără ultimul joc din serie – excelentul Metro Exodus (primul joc cu adevărat RTX ON), căruia i-am dedicat un amplu review la vremea lansării.

Nerecomandat celor care nu iubesc first person shooter-ele bune. Mai ales alea deosebit de atmosferice și… puțin horror 🙂

Oferta expiră în data de 11 februarie 2021. Prin urmare, dacă vreți versiunea mai arătoasă a lui Metro Last Light (în caz că nu o aveți deja), click aici. Iute, că merită!

Tot în mod gratuit, și tot până în data de 11 februarie 2021, poate fi obținut și For the King, un RPG strategic care îmbină elemente tabletop și roguelike într-o aventură doldora de provocări, ce se întinde pe mai multe tărâmuri.

Jocul se laudă că nicio sesiune în compania lui nu este identică, datorită faptului că hărțile, quest-urile și event-urile sunt generate procedural. În plus, poate fi jucat nu doar solo, ci și în mod cooperativ, atât local, cât și online. Dacă sună bine, sunați-vă prietenii și apoi click aici.

Articol preluat de pe nivelul2.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares