Press "Enter" to skip to content

GRATIS: Star Wars Battlefront II și Little Nightmares

Jocuri GRATIS? Păi, primim! Dacă mai sunt și bune, cu atât mai bine. Mai lăsăm și noi saiturile de torenți să respire.

Star Wars Battlefront II: Celebration Edition poate fi obținut via Epic Games Store și îi fericește pe săraci (și nu numai) atât cu o campanie single player cel puțin interesantă și arătoasă, cât și o componentă multiplayer solidă, care deja a încins serverele. Nici să tragi cu ochiul n-ai loc, darămite cu un blaster!

Celebration Edition conține mai toate addon-urile de până acum, inclusiv cel inspirat din filmul Star Wars: The Rise of Skywalker, care adaugă celor șase categorii de Apariții Legendare încă una, pentru fiecare dintre cei trei noi eroi – Rey, Finn și Kylo Ren. În total, 25 de Apariții Legendare. Ah, iar dacă încă nu înghițiți loot box-urile, aflați că Battlefront II a scăpat de ele în urmă cu doi ani, altfel n-ar mai fi scăpat EA de gura jucătorilor.

De menționat că, pentru a juca Star Wars Battlefront II via Epic Games Store, veți avea nevoie și de un al doilea client. De Origin, evident, iar dacă nu îl aveți, vă ajută Epic Games Store.

Forța luminată sau întunecată fie cu voi!

Oferta Star Wars Battlefront II: Celebration Edition este valabilă via Epic Games Store până în data de 21.01.2021.

A doua superofertă vine sub forma lui Little Nightmares, un joculeț numai bun să vă bântuie nopțile, dar de care vă veți îndrăgosti, în caz că nu ați făcut-o deja.

Jocul este oferit de către Bandai Namco Entertainment Europe în mod gratuit până pe 17 ianuarie 2021, ca un fel de celebrare a lansării lui Little Nightmares II, ce va avea loc luna viitoare. Prin urmare, ați face bine să vă grăbiți dacă vreți să îl obțineți astfel.

Ca să intrați în posesia unui cod Steam pentru Little Nightmares, accesați pagina magazinului BNEE, creați un cont nou și urmați pașii indicați. UPDATE: metodă alternativă, aici.

Ca o paranteză, un demo pentru Little Nightmares II tocmai a fost lansat. Pentru PS4, Xbox One, Nintendo Switch și PC. Iaca și-un trailer:

Articol preluat de pe nivelul2.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares