Press "Enter" to skip to content

SAMSUNG LANSEAZA CRG5, UN NOU MONITOR CURBAT DE 240HZ CU G-SYNC

Spread the love

Gamescom este de obicei plin de vesti bune pentru toate tipurile de gameri. Acestea fie vin de la producatori de periferice sau componente, fie de la studio-uri de jocuri.

Oferta Samsung s-a imbogatit cu un monitor de gaming de 240Hz datorita noului model lansat. CRG5, monitor full hd ce a fost prezentat initial la E3 2019, a fost lansat azi la Gamescom. Acesta este primul model disponibil de pe piata ce este curbat, compatibil G-Sync si suporta 240Hz.

Monitorul de 27″ Samsung CRG5 cu panou VA combina refresh rate-ul rapid datorita tehnologiei 240Hz RapidCurve si curbura 1500R, oferind astfel utilizatorului o experienta de neuitat. Refresh rate-ul de 240Hz permite o tranzitie mai lina a actiunilor redate pe ecran, in timp ce display-ul curbat la 1500R ofera o imagine mai larga  dintr-o singura privire.

Pentru a elimina elimita screen tearing-ul si orice delay in timpul utilizarii, monitorul este compatibil cu tehnologia G-Sync, oferindu-le astfel utilizatorilor de placi vidia Nvidia o experienta cu mult imbunatatita.

Design-ul lui Samsung CRG5 ofera gamerilor o experienta imbunatatita datorita bezel-less ce asigura mai mult spatiu pe ecran si un stativ solid tip Y ce elimina disconfortul ca monitorul sa sufere mici vibratii sau miscari in anumite situatii.

 

Spread the love

Articol preluat de pe wasd.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares