Press "Enter" to skip to content

GAMESCOM 2019: ASUS ROG PREZINTA NOI PRODUSE DE GAMING

Spread the love

In cadrul Gamescom 2019, Asus ROG a organizat evenimentul Intelligent Evolution, prezentand cele mai recente inovatii rezultate din filosofia Asus Design Thinking – ciclul de dezvoltare de produse noi pe baza feedback-ului primit de la utilizatori. Iteratiile tin cont de sugestiile primite luand forma unor produse noi.

“Jucatorii si jurnalistii sunt inspiratia pentru dezvoltarea rapida si pasionala a produselor ROG, deoarece ne determina sa impingem limitele fiecarei functii pentru a imbunatati fiecare aspect al experientei de joc. Fiecare comentariu al utilizatorilor si fiecare recenzie de produs alimenteaza aceasta evolutie inteligenta a produselor ROG, conducand mereu la inovatii interesante,” a declarat Jackie Hsu, Vice-Presedinte Corporate si Manager General al departamentului de vanzari globale pentru ASUS Open Platform Business Group.

Anul acesta, ROG a prezentat sapte produse ce denota o evolutie inteligenta. Lista include placa de baza ROG Rampage VI Extreme Encore pentru crearea sistemelor mult dorite de fani si placa de baza ROG Strix X299-E Gaming II pentru overclocking fara batai de cap.

 

Au fost dezvaluite, de asemenea, trei noi monitoare de gaming: ROG Strix XG43UQ de 43’’ si ROG Strix XG27UQ de 27’’ – ambele suportand nativ rezolutia 4K cu rate de refresh de 144 Hz si tehnologie Display Stream Compression (DSC) – si ROG Strix XG17 cu panou IPS 240Hz.

Trepiedul ROG pentru monitor se adreseaza jucatorilor pasionati aflati mereu in miscare, iar ROG Chakram este un mouse de gaming cu senzor de 16.000 dpi si joystick incorporat pentru un control foarte bun. ROG Strix Go 2.4 sunt niste casti wireless pentru jocuri, cu USB-C 2.4GHz si microfon cu atenuarea zgomotului prin AI.

Placa de baza ROG Rampage VI Extreme Encore pentru gaming

Conceputa sa ridice stacheta sistemelor construite individual, ROG Rampage VI Extreme Encore urmeaza traditia popularelor placi de baza ROG Rampage Extreme si Omega. Aceasta aduce numeroase facilitati si caracteristici puternice, de la reglarea inteligenta, proiectarea robusta a alimentarii si tehnologia ROG de ultima ora, pana la oferirea a tot ceea ce este necesar celor mai exigenti jucatori, entuziasti si overclockeri pentru a-si impinge limitele.

Placa include 16 stagii de alimentare si un design termic cuprinzator cu radiator activ cu doua ventilatoare integrate pentru VRM, un radiator de aluminiu pentru zona PCIe M.2 si o placa din aluminiu de ranforsare, realizata dintr-o singura bucata. Aceasta beneficiaza de cele mai recente optiuni de conectivitate, incluzand USB 3.2 Gen 2×2 (Type-C), Intel Wi-Fi 6 AX200, LAN Aquantia 10Gbps integrat si Ethernet Intel, precum si de o personalizare nemaiintalnita, cu OLED LiveDash color de 1,77’’ si a doua generatie de conectori RGB adresabili.

Placa de baza ROG Strix X299-E Gaming II

Multi entuziasti si jucatori au adesea cerinte specifice pentru placa de baza: performanta solida, usurinta in overclocking, aspect elegant si un set de functii de lux, dar care sa nu duca catre extravagant. ROG Strix X299-E Gaming II este perfecta pentru aceste sarcini si chiar mai mult.Modelul dispune de 12 stagii de alimentare si are un ventilator preinstalat de 40 mm, plus un design estetic extraordinar cu capac I/O cu un aspect unic cu doua straturi ce afiseaza un logo ROG gravat cu laserul, contrastand cu fundalul iluminat al sabloanelor cybertext.

ROG Strix X299-E Gaming II ofera o conectivitate superba, avand trei sloturi M.2, Intel Wi-Fi 6 AX200 si totodata atat Ethernet Realtek 2.5Gbps cat si Intel. Placa integreaza un panoul LiveDash OLED de 1,3”, o a doua generatie de conectori RGB adresabili si un design gandit pentru DIY, ce include FlexKey si BIOS Flashback.

Monitorul de gaming ROG Strix XG43UQ DSC

Tehnologia Display Stream Compression (DSC) este un standard de compresie pentru transportul fluxurilor video de rezolutie foarte inalta de-a lungul unei singure interfete, la viteze inalte, fara ca imaginea sa aiba pierderi perceptibile. Acesta are suport pentru rata de refresh variabila (VRR) si interval dinamic ridicat (HDR) dintr-o singura conexiune.

Avand tehnologie DSC, ROG Strix XG43UQ este capabil sa afiseze efecte vizuale detaliate si fluide la rezolutie nativa 4K cu o rata de refresh de 144 Hz printr-o singura conexiune DisplayPort 1.4 fara sub-esantionare cromatica si fara a fi necesar sa utilizati doua conexiuni DisplayPort.

Panoul mat de 43” al lui Strix XG43UQ este compatibil cu DisplayHDR 1000 si suporta 90% din spectrul de culoare DCI-P3 pentru contrast si performanta coloristica exceptionala si este perfect compatibil cu tehnologia AMD Radeon™ FreeSync 2 HDR pentru un gameplay fluid, latenta redusa, o luminozitate si un contrast mai bun.

Monitorul de gaming ROG Strix XG27UQ DSCROG Strix XG27UQ este un monitor de gaming 4K UHD cu rata de refresh de 144 Hz pentru un joc cat mai fluid. Noul monitor IPS de 27 de inci cu tehnologie quantum-dot anunta o noua generatie de jocuri. Acesta furnizeaza o acoperire larga de 90% a spectrului de culoare DCI-P3 si este compatibil cu DisplayHDR 400, oferind acelasi suport DSC precum Strix XG43UQ.

Monitorul portabil de gaming ROG Strix XG17 cu trepied ROG

Conceput pentru jucatorii competitivi, care doresc sa-si perfectioneze abilitatile in timp ce sunt in miscare, ROG Strix XG17 este un panou portabil de gaming, IPS Full HD, cu diagonala de 17,3” ce furnizeaza o rata de refresh rapida de 240Hz si un timp de raspuns de 3ms – ce-l face cel mai rapid monitor portabil din lume.

Cantareste doar 1 kilogram si are o baterie incorporata care ofera o autonomie de pana la 3 ore de functionare la 240Hz. Gratie incarcarii rapide, o incarcare de o ora va permite o functionare a panoului timp de 2,7 ore. O alta caracteristica principala este adaptive-sync, care functioneaza intre 48-240Hz si permite obtinerea unui joc lin cu niste acceleratoare video modeste. Monitorul include, de asemenea, un difuzor pentru acele perioade in care casca nu este dorita.

ROG Strix XG17 este dotat, de asemenea, cu un trepied ROG, care ii permite jucatorului sa regleze panoul ROG Strix XG17 la diferite unghiuri si inaltimi, ceea ce il face perfect pentru aproape orice scenariu de joc. De exemplu, trepiedul ROG faciliteaza pozitionarea lui Strix XG17 direct deasupra unui notebook pentru jocuri, creand efectiv o zona extinsa de joc si un ecran extins. De asemenea, serveste pentru a sprijini XG17 drept monitor portabil pentru jucatorii de consola sau ca un ecran extins pentru jucatorii pe mobil.

Mouseul de gaming ROG Chakram cu incarcare wireless

ROG Chakram este un nou mouse optic de gaming, ergonomic, cu incarcare wireless Qi si un joystick integrat pentru un control excelent. In plus fata de incarcarea Qi, incarcarea prin cablu a mouse-ului Chakram timp de 15 minute ofera suficienta energie pentru pana la 12 ore de joc.

Joystick-ul este programabil, permitand setari personalizate si un control superior, fiind detasabil atunci cand nu este necesar. Noul mouse integreaza, de asemenea, un senzor avansat de 16.000-dpi, 400-ips si ofera trei metode de conectivitate – cablata, 2.4GHz si Bluetooth (BLE). De asemenea, este dotat cu capace magnetice detasabile, design exclusivist cu socket cu fixare prin apasare pentru comutatoare si un ecuson personalizabil pentru un stil personal.ROG Chakram este, de asemenea, echipat cu functii interesante, estetice, de design si control. Acestea includ un buton pentru comutarea DPI din mers cu o singura atingere, un mecanism cu buton pivotat pentru un raspuns rapid si performante precise, cu o senzatie tactila, curata si iluminare Aura Sync integrata pentru stilul de iluminat. Acestea, combinate cu multe alte functii ridica mouse-ul de gaming Chakram ROG la un nivel inalt, gata pentru orice camp de lupta.

Castile de gaming ROG Strix Go 2.4 wireless

ROG Strix Go 2.4 este primul set de casti de gaming wireless din lume ce pot fi utilizate cu Nintendo Switch in modul portabil si functioneaza, de asemenea, cu telefoanele mobile si PC-urile.

Castile se conecteaza printr-un adaptor wireless USB-C de 2,4 GHz inclus, care furnizeaza o conexiune mai stabila cu latenta mai mica decat Bluetooth, ceea ce o face o alegere mai buna pentru jocuri. ROG Strix Go 2.4 este dotat cu un microfon integrat de anulare a zgomotului, sustinut de AI, pentru comunicatii clare si difuzoare mari de 40 mm, certificate audio Hi-Res, cu o camera ermetica exclusiva ROG pentru o reproducere audio fidela, toate intr-un design usor, pliabil, cantarind doar 290 de grame

Spread the love

Articol preluat de pe wasd.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares