Press "Enter" to skip to content

AOC lansează 16G3, primul monitor de gaming portabil al producătorului

AOC este un nume cu o tradiție în lumea monitoarelor de gaming. Producătorul are produse în mai toate categoriile de preț, dar o zonă anume rămăsese neatinsă: monitoarele de gaming portabile. Și, până la urmă, asta e o categorie care începe să prindă tot mai mult avânt odată cu shift-ul industriei către gaming portabil, deci cei de la AOC au decis că trebuie să ofere și ei ceva în segmentul ăsta.

Astea fiind zise, fă cunoștință cu modelul 16G3, primul monitor de gaming din catalogul AOC. Cu un ecran IPS Full HD de 15,6″ care oferă imagini clare, AOC GAMING 16G3 este un monitor conceput pentru gaming, atât pentru pasionații de PC-uri, cât și pentru utilizatorii de console, care vor să se bucure de experiența jocului, indiferent de locul în care se află.

16G3 oferă un refresh rate de 144 Hz și un timp de răspuns de 4 ms (cu opțiunea Overdrive activată), aducând în gama de monitoare portabile AOC rata de reîmprospătare ridicată și experiența rapidă cu care sunt obișnuiți gamerii. Având o luminozitate de 250 cd/m² și un raport de contrast de 1000:1, acest monitor asigură afișarea culorilor puternice, a luminilor captivante și a umbrelor în toată splendoarea lor, indiferent dacă se află în interior sau în exterior.

Includerea tehnologiei Adaptive-Sync anulează efectele precum screen tearing-ul, în timp ce input lag-ul redus conferă un avantaj competitiv incontestabil, unde milisecundele și reacțiile rapide fac diferența între a câștiga sau a pierde un meci.

Profilul său de 11,5 mm și greutatea sa ușoară, de mai puțin de 1,1 kg, conferă un avantaj atât estetic, cât și practic. Având dimensiuni similare cu cele ale laptopurilor de 15,6″, monitorul va încăpea în majoritatea genților. Pentru un plus de siguranță, acesta include și o husă de transport căptușită. În completarea designului său minimalist, 16G3 prezintă un suport inteligent încorporat, care oferă o gamă de unghiuri de înclinare pentru a asigura o experiență de vizualizare cât mai confortabilă în timpul sesiunilor prelungite de jocuri.

16G3 oferă o varietate bună de opțiuni pentru conectivitate, care răspund cerințelor jocurilor moderne. În timp ce intrarea microHDMI se potrivește atât pentru consolele de generație trecută, cât și de generație actuală (cum ar fi PS4, PS5 , Xbox One, Xbox Series S sau X) inclusiv cu laptopurile vechi, una dintre intrările USB-C acceptă DisplayPort Alt Mode și alimentare cu energie, permițând conexiuni fără probleme la laptopuri și la smartphone-uri compatibile. Cel de-al doilea port USB-C al modelului 16G3 permite intrarea de alimentare DC, eficientizând gestionarea cablurilor. Această alimentare DC poate fi direcționată prin primul port USB-C către smartphone-ul sau laptopul conectat, permițând încărcarea acestuia și partajarea ecranului în același timp.

Mai mult, acest model portabil are două difuzoare de 1 W și dispune, de asemenea, de o mufă de ieșire pentru căști. AOC GAMING 16G3 va fi disponibil din luna octombrie 2023 la un preț recomandat de 1536 lei.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares