Press "Enter" to skip to content

Care sunt jocurile gratuite de pe Epic Games Store de săptămâna asta?

Când vorbesc despre jocuri gratis pe Epic Games Store, de obicei este vorba de unul, hai două. Dar săptămâna asta, cei de la Epic s-au simțit generoși și putem descărca nu mai puțin de trei titluri. Acestea sunt disponibile până pe data de 11 mai, ora 18:00, așa că aveți destul timp să le descărcați. Și dacă tot sunt mai multe decât de obicei, hai să vedem cu ce-avem de-a face.

Primul dintre ele se numește Against All Odds și este un platformer amuzant în care participanții se înfruntă pe un traseu inspirat din Wipeout și trebuie să treacă peste o mulțime de obstacole. Te poți juca fie singur, fie cu până la trei coechipieri în multiplayer online, iar dacă te simți creativ îți poți construi propriile trasee.

După care avem Horizon Chase Turbo, un joc care readuce farmecul titlurilor arcade racing din anii ’80-’90. Ai peste 30 de mașini de deblocat și te poți întrece pe mai bine de 100 de trasee. Fiind un omagiu pentru jocurile de-acum trei-patru decenii, grafica este și ea inspirată masiv de acolo, deci nu este ceva ieșit din comun. Iar multiplayer-ul este la fel de old-school, deci ai suport pentru split-screen ca să te joci cu până la trei prieteni.

Ultimul, dar nu cel din urmă este Kao the Kangoroo, încă un platformer, numai că de această dată, unul 3D. Este evident din numele titlului, dar de dragul contextului, controlezi un cangur. Unul cu mănuși de box pe care le poate folosi ca să treacă de obstacole și să scape de adversari, într-o călătorie grea în care Kao își caută tatăl de mult pierdut. Dacă sunteți interesați de vreunul dintre aceste jocuri, Epic Games Store poate fi descărcat gratuit și nu vă costă nimic să vă faceți cont.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares