Press "Enter" to skip to content

Microsoft a oprit oferta de 1$ pentru Xbox Game Pass

Recent, Microsoft a introdus abonamentul Game Pass în 40 de locații noi, printre care și România. Dar odată cu această extindere, s-au produs și câteva schimbări. Printre acestea regăsim și oprirea ofertei de 1$/lună care îți permitea să încerci abonamentul înainte de-a începe să-l plătești lunar. Conform reprezentaților companiei, această decizie are legătură cu niște strategii noi de marketing și promoții.

Am oprit precedenta ofertă introductivă pentru Xbox Game Pass Ultimate și PC Game Pass și evaluăm diferite strategii de marketing și promoții pentru clienții care se vor alătura în viitor. Kari Perez, Head of Global Communications, Xbox

Înainte de asta, oferta de 1$ era o metodă foarte bună prin care puteai încerca Xbox Game Pass pentru o lună, după care puteai alege să-l închizi sau să începi plata normală a abonamentului. În cazul Xbox Game Pass Ultimate, prețul lunar urcă la 14.99$, în timp ce PC Game Pass sau abonamentul separat pentru consolă este 9.99$. Unul dintre motivele pentru care trial-ul de o lună a picat, ar putea fi reprezentat de faptul că Microsoft vrea să experimenteze mai mult cu abonamentul Friends & Family.

Acest abonament include toate beneficiile Xbox Game Pass Ultimate, dar îți permite să îți partajezi contul cu până la patru prieteni sau membri ai familiei. De curând, acoperirea acestui serviciu a fost extinsă în Noua Zeelandă, Africa de Sud, Chile, Ungaria, Israel și Suedia, ceea ce înseamnă că Microsoft ar putea introduce o ofertă similară cu cea de 1$, dar pentru abonamentul acesta.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares