Press "Enter" to skip to content

Ia-ți o placă video din familia NVIDIA RTX 4000 și primești Redfall gratuit!

Tuturor ne plac promoțiile și ofertele, mai ales când obiectul promoției sunt plăcile video. Iar fix despre asta vom vorbi astăzi, pentru că NVIDIA a pregătit un cadou pentru oricine cumpără o placă video din seria RTX 4000. Este vorba despre Redfall Bite Back Edition, noul joc publicat de Bethesda și dezvoltat de Arkane, studioul din spatele titlurilor Dishonored și Deathloop.

Redfall Bite Back Edition are o valoare de $99 și include:

  • O copie digitală de PC pentru Steam a jocului Redfall, care se va debloca pe 2 mai
  • Redfall Hero Pass cu doi eroi viitori
  • Laser Beam Multi-Weapon Skin
  • Tactical Knife Stake Weapon Attachment
  • Northern Expedition Devinder Outfit
  • Eyes in the Dark Jacob Outfit
  • War Clothes Layla Outfit
  • Engineer Volunteer Remi Outfit

Dar nu doar despre asta vreau să vorbim în acest material, ci și despre anunțurile NVIDIA pentru GDC (Game Developer Conference). Încă de la lansarea din 2018, NVIDIA DLSS a condus o revoluție a graficei neurale în jocurile pentru PC. Grafica neurală combină inteligența artificială și grafica pentru a crea un flux de randare accelerat care învață și se îmbunătățește constant. DLSS folosește inteligența artificială și nucleele Tensor GeForce RTX™ pentru a crește numărul de cadre pe secundă în timp ce livrează o calitate crescută a imaginii care rivalizează cu rezoluția nativă.

O varietate de jocuri și francize primesc suport pentru DLSS 3, tehnologia care este integrată într-unul dintre cele mai populare motoare de jocuri, Unreal Engine 5.2, iar compania lansează public plugin-ul DLSS Frame Generation pentru a ușura adopția tehnologiei pentru dezvoltatori. Lista de jocuri pentru PC cu DLSS de la GTC 2023 include adiția lui NVIDIA DLSS în Deceive Inc., Diablo IV, Forza Horizon 5, Gripper, Redfall, SMALLAND: Survive the Wilds, și THE FINALS.

Până acum, peste 270 de jocuri și aplicații au deja suport pentru NVIDIA DLSS, acceleratorul de performanță bazat pe AI. DLSS Frame Generation, cea mai nouă versiune a tehnologiei este valabilă în 28 de jocuri lansate și a fost adoptată de 7 ori mai repede decât DLSS 2 în primele 6 luni.

Și pentru că e joi, asta înseamnă și că trebuie să trecem prin revistă titlurile noi care își fac apariția pe serviciul de game streaming NVIDIA GeForce NOW. Săptămâna aceasta, membrii se pot juca Disney Dreamlight Valley de la Gameloft și se pot bucura de o lume plină de prieteni din universul Disney și Pixar. Aceștia vor trebui să readucă magia în vale și acest joc de aventură de tip life-sim fără să fie nevoie de descărcări sau grijă pentru specificațiile de sistem. Acesta este unul dintre cele 2 jocuri care vin săptămâna asta:

Săptămâna aceasta aruncăm o privire și asupra beneficiilor pentru utilizatorii de Mac atunci când se joacă prin intermediul cloud-ului fără ca măcar să părăsească ecosistemul Apple. Cu un abonament Ultimate, pe Mac poți rula jocuri intense grafic, precum The Witcher 3 și Warhammer 40,000: Darktide la 4K 120 fps sau Apex Legends și Tom Clancy’s Rainbow Six Siege la 240 fps atunci când ești conectat la un monitor de 240Hz.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares