Press "Enter" to skip to content

Gamerii GeForce sunt Game Ready pentru Valorant

Cel mai recent  GeForce Game Ready driver livrează optimizare încă din prima zi și îmbunătățiri pentru Valorant, mult anticipatul first person shooter de la Riot Games. Driverul oferă, de asemenea, cea mai bună experiență în Minecraft Dungeons, Disintegration și Crucible, împreună cu support pentru update-ul de Windows 10 lansat de Microsoft pe 10 mai.

Valorant: Acțiune și distracție FPS complet gratuit

Valorant, noul shooter de la creatorii mega hitului League of Legends se va lansa oficial pe 2 iunie după un beta care a atras mii de jucători. Valorant oferă gameplay de FPS rapid și intens și este complet gratuit. Pentru a te asigura că sistemul tău rulează Valorant cât mai bine, descarcă și instalează noul Game Ready Driver.

DirectX 12 Ultimate este aici

Update-ul de Windows de pe 10 mai oferă o gamă largă de noi features, de la temperatura GPU-ului afișată în task manager, până la introducerea noului  API grafic DirectX 12 Ultimate. Plăcile video NVIDIA GeForce RTX au oferit support pentru DirectX ray tracing încă de la introducerea lor din 2018 și continuă să ofere support pentru cele mai bune tehnologii grafice, precum cele din acest nou API.

Download pentru diverele NVIDIA:
https://www.nvidia.com/Download/Find.aspx

Articol preluat de pe movienews.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares