Press "Enter" to skip to content

Noul Guilty Gear se alătură listei de jocuri amânate din cauza coronavirusului

Arc System Works, studioul din spatele unora dintre cele mai apreciate jocuri de lupte în stil anime (printre care şi recentul Dragon Ball FighterZ), a anunţat amânarea lansării noului Guilty Gear: STRIVE.

Conform explicaţiei oferite de Takeshi Yamanaka, producer în cadrul echipei dezvoltatoare, s-a luat decizia amânării jocului Guilty Gear: STRIVE din două motive majore. Primul ar fi pandemia de COVID-19, care a alterat programul tuturor, adăugând impedimente suplimentare în lanţurile de distribuţie şi forţând studiourile să adopte modelul lucrului de acasă.

Cea de-a doua cauză care a dus la decizia de a amâna Guilty Gear: STRIVE este feedback-ul primit de studioul producător în urma sesiunii closed beta pentru acest joc. Astfel, s-a luat decizia de a adăuga o perioadă de dezvoltare suplimentară în încercarea de a rezolva toate problemele semnatate de jucători pe durata acestei sesiuni de testare.

În aceste condiţii, deşi programată iniţial pentru acest an, lansarea jocului Guilty Gear: STRIVE a fost amânată până în prima parte a anului 2021. Noul Guilty Gear: STRIVE ar urma să fie lansat pentru PlayStation 4 (precum şi pentru cabinete arcade), însă, în urma acestei reprogramări, nu ne-ar mira să vedem jocul şi pe PlayStation 5 sau alte platforme, în momentul lansării sale din 2021.

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares