Press "Enter" to skip to content

Mega-reduceri pe Epic Games Store: zeci de jocuri la preţuri promoţionale!

Cei de la Epic Games sunt pe cai mari! După ce au dezvăluit Unreal Engine 5 şi au decis să ofere Grand Theft Auto V în mod gratuit prin intermediul Epic Games Store, platforma beneficiază acum şi de o campanie de reduceri, numeroase jocuri fiind oferite la preţuri promoţionale.

Printre jocurile incluse în această campanie se regăsesc titluri recente, precum Control de la Remedy Entertainment (preţ redus cu 50%, doar 29,99€), Borderlands 3 (preţ redus tot cu 50% până la 29,99€), Red Dead Redemption 2 (redus cu 20% până la 47,99€) sau Star Wars Jedi: Fallen Order (redus cu 35%, până la 38,99€).

În cadrul ofertei găsiţi şi titluri ceva mai vechi, la preţuri şi mai atractive: jocuri ale seriilor Assassin’s Creed (cu preţuri reduse cu până la 70%), Metro (la preţuri reduse cu până la 75%), Far Cry (cu preţuri reduse cu până la 80%) sau Darksiders (reduceri de până la 75%).

Mai mult, cei de la Epic Games oferă şi un cupon de reducere, ce “taie” 10€ din preţul oricărui joc care costă cel puţin 14,99€. Cuponul vă este oferit automat când faceţi o primă achiziţie sau când revendicaţi jocul gratuit GTA V. De asemenea, la fiecare joc cumpărat al cărui cost depăşeşte 14,99€, primiţi încă un astfel de cupon de reducere. Aceste cupoane rămân valabile până pe 1 noiembrie 2020.

Campania de reduceri Epic Mega Sale de pe Epic Games Store se desfăşoară în perioada 14 mai – 11 iunie 2020.

Epic Mega Sale

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares