Press "Enter" to skip to content

Ubisoft a anunțat oficial Assassin’s Creed Valhalla

Ubisoft a anunțat oficial următorul joc al francizei Assassin’s Creed®, Assassin’s Creed® Valhalla, care va fi lansat în toată lumea de sărbătorile de iarnă 2020 pe Xbox Series X, PlayStation®5, Xbox One, PlayStation®4, Stadia și Windows PC în exclusivitate prin Epic Games Store și Ubisoft Store. Jocul va fi disponibil pe UPLAY+*, serviciul cu abonament Ubisoft.

Dezvoltat de echipa din spatele Assassin’s Creed® IV Black Flag și Assassin’s Creed® Origins la studioul Ubisoft Montreal**, Assassin’s Creed Valhalla invită jucătorii să trăiască saga lui Eivor – un Viking crescut pe povești de război și glorie. Oferind o experiență captivantă Vikingă, jocul aduce jucătorii într-o lume open-world dinamică, frumoasă în perioada brutală a Vremurilor Întunecate ale Angliei. În cea mai nouă iterație, jucătorii se vor bucura de elemente noi inclusiv raiduri, își vor îmbunătății așezările, vor clădi puterea și-și vor extinde influența.

“Abia așteptăm ca jucătorii să participe la incredibila călătorie Vikingă,” a declarat Ashraf Ismail, Directorul de Creație al Assassin’s Creed Valhalla. “În pielea lui Eivor, ca viking adevărat, dar și ca lider de clan, jucătorii vor intra în conflicte pentru a-și stabili o nouă casă, într-o perioadă unde puterea contează pentru controlul Angliei.”

Jucătorii vor putea alege să joace cu varianta masculină sau feminină a lui Eivor și vor avea acces la unelte de personalizare a acestuia; a părului, tatuaje, picturi de luptă și echipament. Alianțe politice, decizii de luptă și alegeri ale dialogului pot influența lumea din Assassin’s Creed Valhalla, așadar jucătorii vor trebui să aleagă cu cap să-și protejeze viitorul și casa clanului său.

Trecut prin războaiele nesfărșite Norvegiene și luptând pentru resurse în secolul al IX-lea AD, jucătorii vor conduce clanul scandinav al lui Eivor de-a lungul mării înghețate de Nord și până în regatele defuncte ale Angliei. Jucătorii trebuie să tragă pentru viitorul clanului, atât la resurse cât și la război prin stiluri de luptă brutale și un sistem de luptă care include abilitatea de utilizare a câte două arme deodată (dual-wield) împotriva unei varietăți mari de inamici, cea mai mare de până acum din franciză. Pentru a-și apăra resursele trebuie să conducă raiduri în anumite locații, iar odată ce-și vor găsi locul, Vikingii vor întâmpina rezistență din partea Saxonilor și a lui King Aelfred of Wessex. Eivor trebuie să facă orice este necesar ca Valhalla să rămână pământul lor.

Vor exista ediții Gold, Ultimate și Collector’s Editions*** pentru Assassin’s Creed Valhalla, dar și produse Ubicollectibles®:

  • Gold Edition va include jocul de bază și Season Pass.
  • Ultimate Edition va include jocul de bază, Season Pass și Ultimate Pack care oferă acces la conținut de personalizare: Berserker Gear Pack, Berserker Settlement Pack, Berserker Longship Pack și un Set of Runes pentru arme sau echipament.
  • Collector’s Edition va include jocul de bază, Season Pass, Ultimate Pack, o replică de calitate premium Ubicollectibles pentru Eivor și al său Drakkar (30cm), Collector’s Case, Steelbook® cu o ilustrație unică, certificat de autenticitate numerotat, o miniatură cu Eivor cu corbul său și toporul Dane (5cm), litografii în exclusivitate și coloana sonoră a jocului. Collector’s Edition va fi disponibilă în exclusivitate pe Ubisoft Store.

  • Ubicollectibles va include în portofoliu o figurină Eivor Wolf-Kissed și o replică a Hidden Blade a acestuia.

Fanii care pre-comandă**** Assassin’s Creed Valhalla vor primi la lansare o misiune adițională The Way of the Berserker în care se vor alătura legendarului Norse, Berserker aflat într-o misiune de răzbunare.

De asemenea, fanii vor putea afla mai multe despre lumea din Assassin’s Creed Valhalla din romanul original publicat de Penguin Random House, care va fi diponibil de acum pentru pre-comandă.

* $14.99/lună cu posibilitatea de a abandona oricând. Gold și Ultimate Editions vor fi disponibile la abonament UPLAY+. Mai multe informații pe uplayplus.com.

**Colaboratori sunt Ubisoft Sofia, Ubisoft Singapore, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Barcelona, Ubisoft Kyiv, Ubisoft Bordeaux, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Chengdu, Ubisoft Philippines, Ubisoft Quebec, Ubisoft Bucharest, Ubisoft Pune cu o contribuție adițională din partea partenerului extern, Sperasoft.

***Conținutul final și datele de lansare se pot schimba. Câteva dintre elemente posibil să nu fie disponibile la lansare. Conținutul posibil să se poată achiziționa separat sau oferi prin givaway de către Ubisoft.

**** Pre-comenzile sunt disponibile în format digital pe PC de pe Epic Games Store și Uplay și retail pentru Xbox One și PlayStation®4.

Articol preluat de pe movienews.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares