Press "Enter" to skip to content

Mortal Shells promite să încânte fanii RPG-urilor asemănătoare cu Dark Souls

Playstack şi studioul Cold Symmetry fac o nouă surpriză fanilor jocurilor de tip Dark Souls, anunţând Mortal Shell, un nou astfel de titlu programat pentru al treilea trimestru al acestui an.

Format din veterani ai industriei jocurilor video, studioul Cold Symmetry promite o abordare uşor diferită a genului “soulsborne”, jucătorii urmând să poată poseda aceste “Mortal Shells”, corpuri ale inamicilor deja doborâţi, fiecare cu propriile abilităţi, skill-uri şi upgrade-uri pentru arme.

De asemenea, campania din Mortal Shell promite să fie neliniară, jucătorii urmând să aibă libertatea de a alege ordinea în care vor explora locaţiile variate din joc, precum mlaştini, o catedrală imensă construită din obsidian sau o criptă îngheţată, plasată în interiorul unui munte. Evident, în această călătorie, veţi avea de înfruntat tot felul de inamici, de la cei capabili să stârnească mila şi până la adversari cu adevărat groteşti.

Evident, ca în orice astfel de titlu care se respectă, luptele promit să fie dificile şi foarte strategice, cu obişnuitele mecanici de parere şi contraatac. Nu vor lipsi nici upgrade-urile pentru arme, precum îmbibarea lamei sabiei cu acid sau augmentarea supranaturală a acesteia cu ajutorul magiei negre.

Mortal Shell urmează să fie lansat în cel de-al treilea trimestru al anului 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Mortal Shell

Mortal ShellMortal Shell

Mortal ShellMortal Shell

Mortal ShellMortal Shell

Mortal Shell

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares