Press "Enter" to skip to content

Gamerii NVIDIA sunt Game Ready pentru „Half-Life: Alyx”, în timp ce „MechWarrior 5: Mercenaries” și „Control” primesc NVIDIA DLSS 2.0

Astăzi, NVIDIA lansează cel mai nou GeForce Game Ready driver care îi pregătește pe fanii VR pentru mult anticipatul Half-Life: Alyx. De asemenea, driverul oferă o nouă versiune de NVIDIA DLSS în MechWarrior 5: Mercenaries și Control și oferă cea mai bună experiență de joc pentru Resident Evil 3 și Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint.

Driverele Game Ready sunt disponibile în ziua lansării sau înainte de lansarea titlurilor majore și au rolul de a oferi cea mai bună performanță și o experiență de gameplay cât mai bună. Toate driverele Game Ready dispun de certificare WHQL de la Microsoft.

Game Ready pentru Half-Life: Alyx în VR

Accesul la cea mai bună performanță și calitate pentru un joc în ziua lansării este important și devine cu atât mai important în titluri VR. Probleme de gameplay sau buguri pot strica imersiunea, lucru care  poate strica toată experiența VR. Programul nostru de drivere Game Ready livrează cea mai bună experiență posibilă prin optimizarea performanței și latenței, care este în special importantă pentru un gameplay cât mai stabil și fără întreruperi în Realitate Virtuală. Driverele Game Ready de astăzi vor oferi cea mai bună experiență VR pentru Half-Life: Alyx.

MechWarrior 5: Mercenaries și Control primesc DLSS 2.0

Un alt aspect important al driverelor NVIDIA Game Ready este faptul că sunt folosite ca un mecanism de livrare pentru a adăuga noi caracteristici pentru utilizatorii GeForce. Acest Game Ready driver adaugă suport DLSS 2.0 pentru MechWarrior 5: Mercenaries și Control.

Alimentat de RTX Tensor Cores, DLSS 2.0 este o nouă și îmbunătățită rețea neuronală de deep learning care îmbunătățește frame rate-ul și în același timp crează imagini clare și atrăgătoare pentru jocuri. Aceasta oferă loc pentru maximizarea calității setărilor și creșterea rezoluției.

Acer XB273GX este compatibil G-SYNC

Nu în cele din urmă, cu acest nou driver, monitorul Acer XB273GX a fost adăugat la lista de monitoare compatibile G-SYNC.

Articol preluat de pe movienews.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares