Press "Enter" to skip to content

Ce jocuri de PlayStation 4 veţi putea rula pe PlayStation 5?

Sony a publicat un update referitor la funcţiile de backwards compatibility ale viitoarei console PlayStation 5, pentru a clarifica afirmaţiile lui Mark Cerny din timpul prezentării oficiale a consolei. Astfel, cei care îşi făceau griji în această privinţă pot sta liniştiţi: Sony face eforturi semnificative pentru ca “majoritatea copleşitoare” a celor peste 4000 de jocuri disponibile pentru PlayStation 4 să funcţioneze fără probleme şi pe PlayStation 5.

Compania se aşteaptă, de asemenea, ca aceste jocuri să ruleze pe PlayStation 5 în condiţii semnificativ mai bune decât pe PS4, cu framerate-uri mai stabile şi folosind rezoluţii superioare. Jocurile sunt evaluate individual, pentru a detecta apariţia unor eventuale probleme şi rezolvarea acestora în timp util pentru lansarea noului PlayStation 5.

Mark Cerny a afirmat că majoritatea celor mai jucate 100 de titluri pentru PlayStation 4 deja rulează fără probleme pe PlayStation 5, Sony adăugând că au testat deja sute de titluri de PS4 şi vor continua să o facă până la apariţia PS5. Compania va comunica update-uri referitoare la funcţia de backwards compatibility de pe PlayStation 5, precum şi alte noutăţi legate de PS5, în următoarele luni.

Posesorii de PlayStation 4 şi PlayStation 5 vor putea juca între ei online titlurile de PS4, folosind aceeaşi infrastructură PlayStation Network deja existentă.

PlayStation 5 este aşteptat pe piaţă în perioada sărbătorilor de iarnă din 2020, specificaţiile consolei noi de la Sony fiind disponibile aici.

PS4

 

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares