Press "Enter" to skip to content

Marvel’s Avengers – trailer nou, ediţii speciale şi start pentru precomenzi

Square Enix a dezvăluit că Marvel’s Avengers, jocul aflat în dezvoltare în cadrul studioului Crystal Dynamics, va beneficia şi de o serie de ediţii speciale. Astfel, pe lângă versiunea standard, cei interesaţi vor putea opta pentru ediţiile speciale Marvel’s Avengers Deluxe Edition şi Marvel’s Avengers: Earth’s Mightiest Edition.

Marvel’s Avengers Deluxe Edition va oferi Obsidian Outfit Pack, ce va include şase costume exclusive pentru eroii din joc, şase plăcuţe de identificare in-game şi acces la joc cu trei zile mai devreme faţă de ediţia standard.

În schimb, Marvel’s Avengers: Earth’s Mightiest Edition a fost conceput pentru colecţionari şi va include o statuetă de 12” a eroului Captain America, toate bonusurile din Deluxe Edition, dar şi o carcasă metalică de tip SteelBook, o figurină Hulk de tip “bobblehead”, un breloc cu ciocanul Mjolnir al lui Thor, catarama centurii lui Black Widow, planurile prototipului Iron Man, insigna onofirică de Avenger a Kamalei Khan, o fotografie de grup comemorativă a întregului grup Avengers, precum şi acces la joc cu trei zile mai devreme.

Dacă alegeţi să plasaţi o precomandă pentru oricare dintre aceste ediţii ale jocului Marvel’s Avengers, veţi primi acces garantat la sesiunea de testare beta a jocului, ce va avea loc înainte de lansare. Mai mult, cei care optează pentru o precomandă de pe PlayStation Store vor primi câteva bonusuri suplimentare, cum ar fi un emote Ms. Marvel “Talk to the Hand” şi o temă dinamică “Marvel’s Avengers: Hex Pattern Logo” pentru interfaţa consolei PS4.

Marvel’s Avengers urmează să fie lansat pe 4 septembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Google Stadia.

Marvel’s Avengers: Earth’s Mightiest Edition

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares