Press "Enter" to skip to content

Metro Exodus – DLC-ul Sam’s Story este disponibil acum, trailer şi imagini noi

Deep Silver şi studioul 4A Games au anunţat disponibilitatea celui de-al doilea pachet DLC major pentru Metro Exodus: Sam’s Story. Acesta este inclus în Expansion Pass-ul pentru Metro Exodus, alături de primul astfel de pachet: The Two Colonels. Cu această ocazie, a fost publicat un nou trailer, pe care îl puteţi urmări în continuare, precum şi o nouă colecţie de imagini din Sam’s Story, disponibile în galeria de mai jos.

În timp ce The Two Colonels se concentra pe o experienţă liniară şi claustrofobică, tipică primelor două titluri ale seriei Metro, Sam’s Story va aborda formatul deschis introdus de hărţile extinse din Metro Exodus. Pe parcursul noii aventuri, jucătorii vor intra în pielea lui Sam, unul dintre Rangerii Spartani din echipa colonelului Miller. Sam, fost puşcaş marin american, a fost prins sub ruinele Moscovei atunci când a avut loc dezastrul nuclear, urmându-l apoi pe Artyom în cautarea unei noi case.

Odată descoperit faptul că nu doar subteranele Moscovei au găzduit supravieţuitori, Sam îşi propune să se reîntoarcă acasă, în Statele Unite ale Americii, pentru a afla dacă tatăl său se află încă în viaţă. Pentru a-şi atinge obiectivul, Sam părăseşte echipajul trenului Aurora, îndreptându-se spre Vladivostok, port distrus de valuri tsunami, unde va trebui să supravieţuiască terorilor ascunse în ruinele clădirilor industriale şi rezidenţiale din oraş.

DLC-ul Sam’s Story pentru Metro Exodus este disponibil acum, pentru platformele PlayStation 4 (81 lei prin intermediul PlayStation Store), Xbox One şi PC (17,99€ prin Epic Games Store). Alternativ, Sam’s Story poate fi obţinut ca parte a Expansion Pass-ului pentru Metro Exodus, disponibil la un preţ de 112 lei pe PlayStation Store (PS4) şi numai 18,74€ (preţ redus valabil până pe 14 februarie) pe Epic Games Store (PC).

Metro Exodus Sam's Story

Metro Exodus Sam's StoryMetro Exodus Sam's Story

Metro Exodus Sam's StoryMetro Exodus Sam's Story

Metro Exodus Sam's StoryMetro Exodus Sam's Story

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares