Press "Enter" to skip to content

Nioh 2 – trailer, imagini noi şi detalii despre Season Pass

Koei Tecmo şi studioul Team Ninja au dezvăluit noi detalii despre povestea din Nioh 2: jucătorii vor intra în pielea unui mercenar singuratic, acţiunea urmând să se desfăşoare în Japonia anului 1555. Eroul nostru ascunde însă un secret teribil: acesta este o “corcitură” între om şi yokai, spirite malefice ce se hrănesc cu victimele lor. Ironic, protagonistul a îmbrăţişat ocupaţia de vânător de demoni, folosindu-şi puterile pentru stârpi creaturile responsabile pentru propria-i existenţă.

Într-o astfel de luptă, eroul pierde controlul asupra propriilor abilităţi moştenite de la yokai, fiind salvat de un negustor, cu ajutorul aşa-ziselor “Spirit Stones”, artefacte ce permit comunicarea dintre oameni şi yokai. Stăpân din nou pe propriilor puteri, protagonistul pleacă, împreună cu noul său aliat, în căutarea altor Spirit Stones. Cei doi nu vor fi însă singurii interesaţi de acestea artefacte legendare…

Odată cu detaliile despre povestea din Nioh 2, ce pare mult mai dezvoltată decât firul narativ din primul joc al seriei, a fost publicat şi un nou trailer pentru joc, precum şi o serie nouă de imagini, disponibile în galeria de mai jos.

Nu în ultimul rând, producătorii au dezvăluit şi conţinutul suplimentar pe care posesorii Season Pass-ului pentru Nioh 2 urmează să-l primească, după lansarea jocului. Astfel, în Season Pass vor fi incluse nu mai puţin de trei pachete DLC consistente, ce vor explora evenimente ce au avut loc înaintea poveştii principale din joc, dar şi item-uri in-game exclusive, precum Demon Horde Armour Set sau Kodama Netsuke Charm.

Season Pass-ul pentru Nioh 2 este inclus în ediţia Nioh 2 Digital Deluxe Edition, a cărei precomandă este disponibilă prin intermediul PlayStation Store la preţul de 399,90 lei.

Nioh 2 va fi lansat, pentru PlayStation 4, pe 13 martie 2019. Dacă ne luăm după parcursul primului joc din serie, este foarte posibil ca această continuare să devină disponibilă, ulterior, şi pentru PC.

Nioh 2Nioh 2

Nioh 2Nioh 2

Nioh 2Nioh 2

Nioh 2Nioh 2

Nioh 2Nioh 2

Nioh 2Nioh 2

Nioh 2Nioh 2

Nioh 2Nioh 2

Articol preluat de pe go4it.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares