Press "Enter" to skip to content

Samsung are un telefon cu baterie detașabilă

Mai țineți minte când toate telefoanele aveau o baterie ce putea fi înlocuită? Dar apoi a venit Apple cu ideea năstrușnică de a nu permite utilizatorului să mai oprească dispozitivul sau să înlocuiască bateria, și a scos foarte, foarte mulți bani din asta? Eh, vremurile acelea de altă dată par să fi revenit la Samsung într-un caz izolat și probabil de scurtă durată.

Compania a dezvăluit Galaxy XCover Pro, un telefon de cam 500 de euro ce va fi lansat luna viitoare și readuce la modă bateria ce poate fi înlocuită. Totuși, doar pentru că îi puteți îndepărta capacul din spate nu înseamnă că trebuie să sacrificați din rezistența sa la factorii de mediu. Dimpotrivă, are certificare IP68 chiar dacă are un capac detașabil. Aproape că te face să te întrebi ce motiv util pentru utilizator ar avea o baterie nedetașabilă. Are până și un jack audio, chiar îl poți trânti de la un metru jumate fără să se facă țăndări.

Este un telefon din categoria „Rugged”, făcut să aibă un nivel mare de rezistență, precum și funcții menite de scanat coduri de bare și de funcționare ca un punct de vânzare mobil. Este gândit pentru un anumit sector din piață, care are nevoie de o unealtă de acest gen.

Mai vine cu 4GB de RAM, 64GB de stocare, suport pentru un card SD, o baterie de 4050mAh, plus un ecran de 6.3 inch de tipul IPS, cu o rezoluție de 2400×1080. Ca procesor folosește un Exynos 39100 cu 8 nuclee.  Are și camere, două principale și una secundară. Listarea sa inițială sugera că are și un senzor de amprentă lateral, dar pare a fi ceva incertitudine în acest aspect, unele imagini arătându-l pe spate.

Oricum, considerând că un așa telefon poate exista la 500 de euro, aproape că te face să te întrebi de ce modele mult mai firave sunt atât de scumpe.

[GSM Arena]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares