Press "Enter" to skip to content

Panasonic a făcut proprii ochelari VR

Realitatea virtuală a luat un șut în direcția bună, mulțumită celor de la Valve. Anunțul lui Half-Life: Alyx pare să fi avut până acum o influență pozitivă asupra vânzărilor, chiar dacă prețurile sunt mari, iar ergonomie tot nu este grozavă.

La această ultimă parte lucrează și companii precum Panasonic, ce a realizat proprii ochelari de VR. Ochelari ce, spre deosebire de alte dispozitive similare, chiar sunt ochelari. Doar că în locul lentilelor sunt două panouri Micro OLED (ca OLED, dar cu pixeli mult mai mici) ce nu prezintă un efect pronunțat de plasă de țânțari. Există și dezavantaje aici, imaginea nefiind tocmai pe cât de largă este la alte dispozitive prezente deja pe piață. Ochelarii Panasonic vin și cu niște căști de tipul in-ear incluse în structura lor.

Totuși, nu este un prototip ce pare că se va transforma într-un produs comercial dedicat publicului larg, ci mai mult unul gândit pentru aplicații comerciale. Poate dacă revoluția VR va continua, vom vedea mai des un design similar folosit pentru mai multe dispozitive.

[The Verge]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares