Press "Enter" to skip to content

Fie ca lucrezi pe PC sau te joci, LG are un monitor pentru tine

Gata, m-am lecuit! Am scris atat de mult despre laptop-uri incat am uitat ca mai exista si alte produse la CES 2020. Uite, cum ar fi monitoarele astea produse de LG. Compania coreeana a lansat in cadrul expozitiei cateva noi modele din gama Ultra, recunoscuta pentru produse cu un design superior si performante foarte mari. Inovatoare in segmentul de monitoare premium, modelele UltraFine, UltraGear si UltraWide de la LG au fost castigatoare ale premiului CES Innovation.

LG UltraFine Ergo 2020 – Un monitor cu suport de birou integrat

Monitorul UltraFine Ergo 4K de 32″ este o solutie ergonomica ce ofera un plus pe care alte monitoare nu il au. Pe langa posibilitatile aproape nesfarsite de ajustare, acest model renunta la piciorul clasic si vine in schimb cu o clema care este conceputa sa fie agatata de birou printr-un sistem de tip menghina. Nu este cazul sa va faceti insa griji, deoarece LG a inclus tehnologia de montare One Click, care face agatarea de birou extrem de usoara.

Tot pe partea de ergonomie, acest monitor ofera si suport USB-C One Cable, ceea ce inseamna ca nu va mai fi nevoie de doua cabluri separate pentru alimentare si semnal video, acestea furnizate de acelasi cablu USB Type-C.

UltraGear pentru un ultra gamer

Seria de monitoare LG UltraGear de gaming este deja recunoscuta pentru cateva modele emblematice, iar compania a decis sa o mai imbogateasca cu alte trei variante care iau reteta de baza a seriei si o imbunatatesc. Faceti asadar cunostinta cu modelele 27GN950, 34GN850 si 38GN950. Fiecare dintre acestea este special in felul sau, astfel indeplinesc cerintele oricarui gamer.

Monitoarele LG UltraGear 2020

LG UltraGear 27GB850, la fel cum spune si numele, este un monitor de 27 de inch dotat cu un panou Nano IPS  cu o rata de refresh de 144Hz, care poate ajunge pana la 160Hz cu overclock. Rezolutia este 4K, iar pentru un gameplay fluid, monitorul integreaza tehnologia NVIDIA G-Sync, in timp ce claritatea si acuratetea imaginilor sunt asigurate de tehnologia HDR.

Modelele mai mari, anume cele de 34, respectiv 38 de inch sunt dotate cu ecrane IPS cu timp de raspuns de 1ms si o rata de refresh de 160Hz. Dintre aceste modele, cel de 27 de inch si cel de 38 sunt certificate VESA DisplayHDR 600, in timp ce LG UltraGear 34GN850 accepta VESA DisplayHDR 400.

LG UltraWide 2020 – Cand ai nevoie de doua monitoare, dar vrei unul singur

LG profita in continuare de pozitia de lider in categoria de monitoare widescreen si a creat monitorul curbat UltraWide QHD+ de 38 de inch (38WN95C). Acest monstru ofera o rezolutie imensa de 3840×1600 care insumeaza la fel de multi pixeli precum trei ecrane FullHD. Mai mult de atat, ecranul Nano IPS acopera 98% din spatiul de culoare DCI P3 pentru imagini naturale si realiste, iar pentru o experienta cu adevarat impresionanta, monitorul vine si cu certificare VESA DisplayHDR 600.

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares