Press "Enter" to skip to content

ASUS ExpertBook B9 este un laptop-ul perfect pentru un om de afaceri

De cand a inceput nebunia asta cu CES 2020 am tot prezentat produse de gaming, ba dedicate creatorilor de continut, dar mai mereu este o categorie pe care o cam lasam pe din-afara. Fie din cauza ca ei folosesc laptop-urile alea cu mar pe ele, fie ca nu ii intereseaza atat de mult tehnologia. Trebuie totusi sa recunoastem ca si oamenii de afaceri sunt in esenta, tot oameni si practica o meserie care necesita un anumit suport tehnic, astfel ASUS a lansat ExpertBook B9: un laptop conceput fix pentru astfel de persoane, care au nevoie mai de graba de un produs solid pe care sa se poata baza, nu doar de un powerhouse cu nspe nuclee si doua placi video.

ASUS ExpertBook B9 este un laptop care ofera performante fara precedent in categoria sa, durabilitate si un design ce-l pozitioneaza printre cele mai usoare laptop-uri business din lume. Acest model are o greutate de numai 870 de grame si o grosime de 14.9mm. Ecranul NanoEdge cu o rama foarte ingusta pe cele patru laturi a permis ca panoul de 14 inch al acestui model sa incapa intr-o carcasa care in mod normal ar fi adapostit un panou de 13 inch, conducand la un raport ecran/corp de 94%. Chiar si in acest format compact, utilizatorii vor avea pana la 24 de ore de functionare pentru a acoperi chiar mai bine de o zi aglomerata la munca. De asemenea, facilitati precum balamaua ErgoLift, suportul pentru Amazon Alexa si sistemul audio optimizat de Harman Kardon sporesc confortul in timpul utilizarii.

Pe partea de procesare, ExpertBook B9 poate include pana la un Intel Core vPro i7, alaturi de doua SSD-uri ultra-rapide de 2TB pe PCIe 3.0 x4, Wi-Fi 6 si porturi Thunderbolt 3. O alta caracteristica foarte interesanta este includerea lui ASUS NumberPad 2.0 in touchpad pentru introducerea rapida a datelor. Pe langa siguranta fizica oferita de carcasa foarte solida, ASUS s-a asigurat ca si datele vor fi in siguranta, astfel acest model vine dotat cu un chip de securitate Trusted Platform Module 2.0.

Pretul pentru un astfel de dispozitiv nu este chiar mic insa. ASUS ExpertBook B9 va fi disponibil in Romania in cea de-a doua jumatate a primului trimestru din 2020, iar pretul pentru o configuratie cu Intel Core i7-10510, 16GB RAM si doua SSD-uri de 512GB va porni de undeva de la 8000 de lei, TVA inclus.

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares