Press "Enter" to skip to content

Acer incepe 2020 in forta – Sa vedem ce laptopuri a mai lansat!

CES 2020 este mare prilej de lansari in industria tech, iar Acer a profitat din plin de aceasta ocazie cu nu mai putin de trei lansari importante. Este vorba de laptopuri pentru toate nevoile, fie ca vrei un ultra-portabil, fie ca esti un gamer inrait care doreste cele mai tari specificatii. Si ce ocazie mai buna sa vorbesc putin despre acestea, decat acum?

Acer Swift – Notebook-uri ultraslim elegante

Acer a imbogatit seria Swift cu doua noi modele Swift 3: un model de 13.5″ echipat cu cele mai noi procesoare din a 10-a generatie Intel Core si un model de 14″ echipat cu cele mai noi procesoare din seria AMD Ryzen 4000.

Acer Swift 3 (SF313-52/G) este modelul cu procesor Intel, mai exact Intel Core i7-1065G7 din generatia a 10-a si cele mai noi placi grafice NVIDIA, alaturi de o baterie cu o durata lunga de viata ce ofera utilizatorilor pana la 16 ore de productivitate. De asemenea, dispozitivul accepta incarcare rapida, oferind pana la 4 ore de utilizare la o incarcare de doar 30 de minute. Cel mai important aspect insa, este formatul, astfel acest model are o grosime de numai 15.95mm si o greutate de 1.19kg ceea ce il face foarte usor de transportat in orice geanta sau rucsac.

Acer Swift 3 2020

Pe de alta parte, Acer Swift 3 (SF31-42) vine echipat cu un procesor AMD Ryzen 4000 care foloseste noua arhitectura Zen 2 pe 7nm. Acesta va fi echipat cu pana la 16GB RAM LPDDR4x, alaturi de suport pentru Wi-Fi 6 si un SSD PCIe de 512GB, astfel viteza acestuia va fi una din grijile pe care nu trebuie sa le iei in considerare.

Pretul pentru modelul cu procesor Intel va incepe de la 699 de euro, in timp ce modelul cu AMD Ryzen este cu 100 de dolari mai ieftin, incepand de la 599 euro.

Acer Spin – Cine mai are nevoie de o tableta grafica?

Unde seria Swift este un all-rounder, Acer Spin ia laptopul clasic si-l da peste cap; la propriu! Noile dispozitive Spin 5 si Spin 3 vor fi puse la punct din perspectiva configuratiei, fiind impinse de la spate de procesoare Intel Core din generatia a 10-a. Profesionistii si studentii vor aprecia designul flexibil care le va permite sa schiteze fara efort, sa ia notite, sa creeze continut si sa tina prezentari intreaga zi, totul cu o rasucire facila.

Noile modele sunt dotate cu Acer Active Stylus cu incarcare rapida, care utilizeaza tehnologia Wacom AES, Wi-Fi 6 de mare viteza si o gama completa de porturi, printre care si USB Type-C cu suport pentru Thunderbolt 3. Balamaua foloseste un design ce ridica tastatura in modul laptop, oferind o experienta de tastare confortabila.

Acer Spin 5 va fi disponibil incepand cu luna martie, iar pretul sau pleaca de la 999 de euro, in timp ce modelul mai mic, Spin 3, va fi disponibil ceva mai ieftin, pretul de plecare fiind de 649 de euro.

ConceptD 7 Ezel – Pentru creatorul din tine!

Nu putea fi o lansare Acer fara extinderea gamei ConceptD; o serie arhi-cunoscuta prin randurile creatorilor de continut. Laureata a premiului pentru inovatie in cadrul CES 2020, seria ConceptD 7 Ezel este echipata cu balamaua Ezel de la Acer care permite cinci moduri de utilizare, astfel este mai usor pentru designeri sa colaboreze, sa impartaseasca si sa dea viata ideilor. Pe langa acest aspect unic, laptop-ul foloseste pen-ul EMR Wacom.

Cum vorbim despre un model dedicat muncii profesionale, nu se poate sa nu aruncam o privire peste specificatii. Acer ConceptD 7 Ezel foloseste un ecran 4K IPS2 care insumeaza peste 8 milioane de pixeli. Luminozitatea maxima este de 400 de niti, iar ecranele sunt calibrate din fabrica prin sistemul PANTONE Matching System care asigura o acoperire 100% a gamei de culori Adobe RGB si o acuratete a culorii de Delta E <2.

Desigur, este nevoie si de ceva cai putere sub capota pentru un astfel de dispozitiv, astfel procesoarele Intel Core din generatia a 10-a, alaturi de pana la 32GB de memorie DDR4 si SSD-uri NVMe PCIe de pana la 2TB, ar trebui sa fie de ajuns pentru orice utilizator. Daca insa nu este destul, modelul Pro al acestui laptop vine dotat cu procesor Intel Xeon si o placa grafica NVIDIA Quadro RTX, alaturi de suport pentru memorie ECC.

Acer ConceptD 7 Ezel va avea un pret de plecare de 2.499 de euro, in timp ce versiunea Pro va fi disponibila incepand cu 2.999 de euro.

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares