Press "Enter" to skip to content

NVIDIA Studio la CES 2020 – Ce noutati aduce tabara verde?

Ca de fiecare data, NVIDIA va avea parte de un moment in cadrul CES, iar la editia din acest an, compania va anunta noile sisteme RTX Studio realizate in parteneriat cu cei mai mari producatori de PC-uri de pe piata. Aceste sisteme sunt cosntruite pentru a-ti maximiza creativitatea si sunt sustinute de driverele NVIDIA Studio care iti vor asigura stabilitatea necesara. De asemenea, NVIDIA anunta ca achizitiile de sisteme RTX Studio vor fi insotite de un abonament de 3 luni la Adobe Creative Cloud, pentru a fi echipat cu tot ce ai nevoie de la bun inceput.

Printre noutatile despre care NVIDIA va vorbi in cadrul CES 2020 mai avem urmatoarele:

  • HP lanseaza ENVY 32 All-in-One, primul sistem AIO din lume care beneficiaza de grafica RTX, fiind echipat cu un GeForce RTX 2080.
  • Acer prezinta trei sisteme RTX Studio: ConceptD 7 Ezel, ConceptD 7 Ezel Pro si ConceptD 700 Workstation.
  • Lenovo anunta seria Creator, dedicata creatorilor de continut digital. Linia include Legion Y740 Studio Edition si un laptop RTX Studio.
  • Integratori de sisteme precum CyberPowerPC, MainGear, Origin PC si NZXT se alatura familiei RTX Studio si vor realiza sisteme dedicate piete din Statele Unite.

Incepand cu data de 13 Ianuarie, alaturi de achizitia oricarui laptop sau desktop din gama RTX Studio, utilizatorii vor beneficia si de un abonament de trei luni la Adobe Creative Cloud. Alaturi de driverele dedicate creatorilor de continut, obtii cel mai bun punct de plecare pentru afacerea sau pasiunea ta.

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares