Press "Enter" to skip to content

Samsung anunță variantele Lite pentru Galaxy S10 și Note 10

După mia de leak-uri din ultima vreme, Samsung a făcut formalitatea de a dezvălui modelele ciuntite ale vârfului său curent de lance. Astfel avem parte de Galaxy S10 Lite și de Note 10 Lite, ce vor fi disponibile la o dată încă ce nu a fost anunțată, la prețuri ce încă nu au fost dezvăluite, dar care cu siguranță tot vor rămâne la talia unui flagship modern.

Galaxy S10 Lite dispune de un ecran de 6.7 inch, făcându-l mai mare decât variantele „întregi”, însă acest ecran nu are o rezoluție la fel de bună. Poate duce doar rezoluția de 1920×1080, iar suportul pentru HDR10 nu este cunoscut în acest moment, deși este tot un AMOLED cu un senzor de amprentă sub el. Note 10 Lite are exact același ecran, de aceeași dimensiune, ambele telefoane având o baterie măricică de 4500mAh, 6GB sau 8GB de RAM, și doar 128GB de stocare. Nu vor fi variante mai încăpătoare, dar există suport pentru un card SD la ambele.

Diferențe notabile se vor găsi la camere și procesoare. Note 10 Lite are trei camere principale a câte 12 megapixeli, fiecare cu un alt tip de obiectiv, în timp ce S10 Lite dispune de o cameră foarte mare de 48 megapixeli, alături de una de 12 megapixeli și una de 5 megapixeli. Camera secundar de la ambele modele este într-o găurică din centrul părții superioare a ecranului.

Nu sunt detalii despre ce procesoare efective va folosi fiecare dintre aceste telefoane, doar că S10 Lite are un octo-core făcut pe 7 nanometri, iar Note 10 Lite are un octo-core făcut pe 10 nanometri.

Probabil vor fi disponibile detalii despre lansarea lor pe la CES, ce începe mâine.

[Engadget]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares