Press "Enter" to skip to content

Rune 2 nu mai este în totalitate abandonat

Rune 2 a avut parte de o lansare cam la fel de lină ca o stradă românească primăvara. A fost lansat fără fanfară, fără trâmbițe, fără prea multă atenție din partea nimănui și ar fi rămas așa dacă în aceeași zi studioul care l-a creat nu și-ar fi luat jucăriile și ar fi plecat la Bethesda.

Ragnarok Game, compania ce a publicat jocul, a fost lăsată cu ochii în soare întrebându-se ce s-a întâmplat și cum va mai putea să continue suportul pentru Rune 2, având în vedere că Human Head nu le-a lăsat nimic din el. Situația era atât de cruntă încât au dat în judecată noua ramură a Bethesda, pentru suma de 100 de milioane de dolari.

Amenințarea pare să fi funcționat, pentru că anul acesta Ragnarok Game a primit un hard disk ce conține codul sursă al jocului, iar în acest moment încearcă să vadă dacă se pot folosi de acesta pentru a compila versiunea curentă a lui Rune 2. Dacă asta se poate realiza, atunci jocul nu va fi mai abandonat ca un șantier de construcții după plecarea inspecției de la minister. Se va începe lucrul la dezvoltarea primului patch, menit să repare câteva din numeroasele probleme agonizate ale jocului.

Cine știe, poate până ce va fi lansat pe Steam, jocul va fi… jucabil. Sau închis. Ar putea merge în oricare direcție în acest moment, considerând că Rune 2 nu prea seamănă cu Rune 1, ci cu o chestie open-world cu crafting. Mai țineți minte cât de fain era în Rune 1 să te oprești în timpul plimbării pe gâza aia gigantică ce te-a scos din lumea de apoi, ca să craftuiești 10 săgeți?

[DSO Gaming]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares