Press "Enter" to skip to content

CES 2020: Nvidia și Asus anunță un monitor de 360Hz

Bătălia monitoarelor se încinge la CES 2020, Nvidia anunțând o nouă serie de monitoare ce poartă numele G-Sync Esports Displays, a căror caracteristică definitorie este faptul că funcționează la frecvența de 360Hz.

Primul dintre aceste monitoare este Asus ROG Swift 360Hz. Acesta dispune de un ecran de 24.5 inch și o rezoluție de 1080p, ceva ce a fost considerat optim pentru eSports. Nu de alta, dar în afara jocurilor din această categorie nu prea sunt titluri care să funcționeze la un un număr de cadre pe secundă atât de mare.

Nu au fost anunțate la această oră alte detalii despre monitor, cum ar fi data sa de lansare, prețul, sau măcar ce tip de panou este folosit. Din imaginile văzute până acum, pare a fi vorba tot de un TN, însă unul destul de solid, ce nu devine monocromatic la frecvența sa maximă.

Toate monitoarele din această serie vin cu suport deplin pentru G-Sync, având un modul integrat ce se va ocupa de sincronizare, așa că vă puteți aștepta să nu aibă tocmai un preț mic. Mai multe detalii ar trebui să fie disponibile săptămâna aceasta, CES începând practic abia mâine.

[Anandtech]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares